01.02.2021
Cel mai deosebit om de zapada, dupa chipul si asemanarea unui moldovean. Radu Zaplitnii: „Multi dintre prieteni mi-au zis: ce, ti-ai facut monument?”

Odata cu formarea troienele de zapada din capitala, in gospodaria lui Radu Zaplitnii a aparut un om de zapada de toata frumusetea. Acordeonistul spune ca desi nu a intentionat sa-l faca asemenea lui, rezultatul a fost unul neasteptat si original.

L-am creat chiar in noaptea in care a suflat vantul, vijelie, zapada... si m-am apucat sa curat in curte zapada”, povesteste Radu despre ideea de a face omul de zapada. Acordeonistul n-a putut rata ocazia de a-si folosi creativitatea, fara sa-si faca „monumentul” cu care si-a impresionat prietenii. 

Georgeta Voinovan si Radu Zaplitnii au iesit impreuna la sanius. Cum arata cel mai original om de zapada din aceasta iarna: "OM - de - ZAPLITNII"

Candva a mesterit un acordeon adevarat, iar acum a facut si unul de zapada: "Sunt deocamdata primul si unicul moldovean care a facut un acordeon adevarat. Am vrut sa fac un omulet de zapada ca si fiecare dintre noi, bineinteles, pentru a-si mainifesta aceasta bucurie pentru zapada care a dat peste noi. Am zis „de ce sa nu fac un acordeon?”, pentru ca la asta ma pricep. Pur si simplu asa am redevenit copil....”, a povestit Radu.

Costi Burlacu si fiica lui, Ioana - goi in zapada, la temperaturi cu minus. „Cine-si mai caleste copiii astfel?”

Alaturi de sosia sa cu inima de gheata, artistul a facut si un duet, pe care il vezi in reportaj:

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie