29.01.2021
Georgeta Voinovan si Radu Zaplitnii au iesit impreuna la sanius. Cum arata cel mai original om de zapada din aceasta iarna: "OM - de - ZAPLITNII"

Acordeonistul a publicat cateva fotografii cu un om de zapada pe care l-a facut impreuna cu interpreta Georgeta Voinovan. 

Ninsoare din ultimele zile i-a bucurat nu doar pe cei mici, ci si pe parinti. Muzicianul Radu Zaplitnii a distribuit pe pagina sa de Facebook cateva fotografii cu un om de zadapa foarte original, adaugand descrierea: „In sfarsit iarna din calendar a coborat in realitate. Parintii si copii la sanius, batai cu zapada in curtea scolii, chipuri zambitoare... Cineva face oameni de zapada iar eu am facut un OM - de - ZAPLITNII.
Faceti cunostinta!”.

„Regina inghetata!” Nina Cretu, in rochie alba si cu lalele mov, intr-un peisaj magnific de iarna

Radu a etichetat in postare mai multe persoane, printre care se numara si interpreta Georgeta Voinovan. Cei doi ar fi impreuna deja de ceva timp, in postarile lor remarcandu-se adesea etichete cu numele celuilalt, dovada faptului ca se sustin foarte mult si din punct de vedere profesional.

In trecut, acordeonistul Radu Zaplitnii a fost casatorit cu soprana Violeta Grecu, dar si cu interpreta Dana Markitan, alaturi de care organiza adesea mici concerte, indiferent de locatie.

Alexandru Manciu - student in Marea Britanie! Dupa ce a emigrat cu familia, interpretul isi doreste schimbari: „Cantatul cu vocea nu mai este cariera mea de baza”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie