01.04.2022
Cel mai criticat interviu al momentului! Morgenstern - dezamagit de rapperul Face: „Imi placea munca lui, nici n-am observat ca e prostut” - FOTO

Recent, si rapperul Face a parasit Rusia din cauza razboiului din Ucraina. Acesta insa a acceptat sa acorde un interviu pe acest subiect, iar avalansa de critica pe care a primit-o mai apoi nu s-a lasat prea mult astepatata. 

Este cunoscut faptul ca inca in 2017, rapperul a scandat la concertele sale contra occidentului. Acum insa in discursurile sale, ingenuncheaza in fata acestuia si declara sus si tare ca si-a schimbat parerea despre Rusia. Pe canalul YouTube VDud a fost publicat un interviu in care Face si-a exprimat parerea despre emigrare si colegii sai care au plecat, inclusiv Morgenstern. 

„Am un sentiment confuz despre Morgenstern ca personaj. Cred ca este unul dintre acei oameni care pot negocia cu usurinta cu orice guvern. Nu voi fi surprins daca a facut-o deja si o va face in viitorul apropiat.”, a spus Face.

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Asadar, raspunsul lui Alisher Morgenstern nu a intarziat sa apara. Artistul a publicat o postare pe canalul sau de Telegram in care spunea ca i-a placut intotdeauna munca lui Face, iar acum isi da seama ca a supraestimat abilitatile mentale ale rapperului: „Nu am inteles ca el era de fapt - prostut”, a scris Morgenstern.

Sursa FOTO: Telegram

Articole din aceeasi categorie