02.12.2019
Cel mai bun prieten! Ce caini au presedintii lumii
Se numara pintre cei mai puternici oameni ai lumii, insa si inimile lor se topesc pur si simplu atunci cand isi privesc simpaticii patrupezi. Iata ce caini au Presedintii lumii!

E greu sa ai prieteni adevarati atunci cand te numeri printre cei mai puternici si mai influenti oameni de pe intreg mapamondul. Cea mai sigura varianta sunt… cateii! Ei sunt intotdeauna sinceri si iubesc dezinteresat. Cel mai probabil ca asta gandesc cativa dintre presedintii lumii, mai mereu nedespartiti de patrupezii lor!

Sauli Niinisto (Presedintele Finlandei) si Lennu

Lennu este un Boston Terrier si a devenit celebru gratie unei fotografii in care pare ca zambeste larg la camera (poza de coperta a articolului). Participa adesea la evenimente oficiale si acorda uneori chiar interviuri.

Image result for Sauli Niinisto dog

Michael D. Higgins (Presedintele Irlandei), alaturi de Brod si Sioda

Superbii Brod si Sioda au avut chiar ocazia de a se intalni cu Printul Harry si Meghan Markle, Ducele si Ducesa de Sussex, in cadrul vizitei oficiale pe care cei doi au facut-o anul trecut in Irlanda.

Vladimir Putin (Presedintele Rusiei) și Yume

Vladimir Putin are nu doar unul, ci patru caini! Iar toti locuiesc impreuna cu el la Moscova. Pe Pasha l-a primit in ianuarie 2019 de la Presedintele Iugoslaviei, in timpul vizitei oficiale pe care acesta din urma a facut-o in Rusia. Verni a fost un cadou primit in 2017 de la Presedintele Turkmenistanului, Yume a aparut dupa ce Vladimir Putin a sustinut victimele cutremurului urmat de tsunami in Japonia in 2011, iar Buffy a fost primit in dar, in anul 2010, de la Prim-Ministrul Bulgariei.

Emmanuel Macron (Presedintele Frantei) si Nemo

Simpaticul Nemo si-a inceput viata in Tulle, inainte de a ajunge intr-un adapost pentru animale din grija Societe Protectrice dex Animaux. In august 2017, a fost ales de Brigitte Macron in timpul unei vizite pe care aceasta a facut-o la adapost. A fost numit Nemo dupa Capitanul Nemo din cartea favorita a lui Emmanuel Macron, 20.000 de leghe sub mari (Jules Vernes).

Sursa foto: agentiadepresamondena.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie