13.01.2021
Cea mai sexy rusoaica a anului 2020. Este o actrita celebra cu peste 1 milion de fani pe Instagram

La prima vedere, Lyubov Aksyonova este o fata obisnuita, cu trasaturi de copila, care nu atrage imediat atentia trecatorilor. Cu toate acestea, actrita in varsta de 30 de ani s-a situat pe primul loc in topul celor mai sexy femei din Rusia, in anul 2020. 

Citeste si :  S-a DEZBRACAT in zapada si a fost bagata in SPITAL. Reactia ISTERICA a tinerei care n-a inteles GLUMA

Clasamentul a fost realizat de revista pentru barbati Maxim, conform voturilor cititorilor si a unui juriu. Popularitatea tinerei se datoreaza atat aspectului fizic, cat si celebritatii cinematografice. In zece ani de activitate profesionala, actrita a reusit performanta de a se filma in aproape 40 de filme. 

Lyubov (Liuba), Aksyonova este foarte activa pe retelele sociale si ii tine la curent pe cei peste 1 milion de fani cu toate evenimentele importante din viata ei. Daca in revistele de moda si cele pentru barbati ea pozeaza foarte sexy, in postarile de pe Instagram prefera sa apara de multe ori fara machiaj si in tinute lejere. 

Actrita a pozat pentru branduri celebre, printre care unul de lenjerie intima (Intimissimi) si a aparut in reviste precum Vogue si Cosmopolitan.

Lyubov Aksyonova le-a intrecut, de data aceasta, pe celebrele Vera Brejneva si Irina Shayk, care s-au  situat pe locurile 2, respectiv 4, in topul celor mai sexy femei din Rusia in 2020. 

Citeste si :  Bruce Willis, dat afara dintr-un magazin pentru ca nu purta masca. Cum a reactionat actorul

Surse foto: maximonline.ru, Instagram

Articole din aceeasi categorie