16.05.2023
Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 7 milioane de vizualizari - VIDEO

Valerie Lungu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de continut atat in Republica Moldova, cat si Romania. Activitatea sa presupune foarte multa implicare si timp petrecut pe retelele sociale, in special pe Instagram si TikTok. 

Recent, unul dintre reel-urile publicate in luna aprilie a acestui an pe Instagram de catre Valerie a depasit 7 milioane de vizualizari.

Aceasta a mentionat in descrierea clipului sau „I want this to be a movie.”, in traducere din engleza: „Vreau ca acesta sa fie un film”.

A rascolit prin amintiri si le-a aratat fanilor o poza de la prima sa sesiune foto! Vezi cum arata Lenuta Gheorghita cu 23 de ani in urma - FOTO

In videoclip, Valerie apare alaturi de presupusul sau iubit, ceea ce i-a facut pe internauti sa fie si mai siguri ca cei doi chiar formeaza un cuplu.

Pe langa faptul ca a acumulat 7 milioane de vizualizari, aceasta a primit si o multime de comentarii frumoase din partea abonatilor sai: „E vizibil ca-s un cuplu.”, „Atat de frumosi mai sunteti, parca ati fost creati de univers unul pentru altul.”.

Miss Moldova 2017 - in culmea fericirii! Modelul a povestit cum a aflat ca este insarcinata: „Aveam in plan peste 3-4 ani”

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania. Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 350.000 de persoane.

Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie