11.03.2022
Ce se stie despre fiicele legitime ale lui Vladimir Putin. Maria si Katerina au functii importante si vieti amoroase foarte diferite

De cand a decis invadarea Ucrainei, toti ochii sunt atintiti asupra lui Vladimir Putin pentru a vedea care este urmatoarea lui miscare si daca are de gand sa opreasca atacul asupra tarii vecine. Pe langa acest lucru, exista multi curiosi care se intreaba cum este acesta in spatele usilor inchise, cum arata viata lui de familie, daca are copii si ce fac acestia.

Discret si chiar secretos cand vine vorba de viata privata, despre liderul de la Kremlin nu se stiu prea multe, insa presa internationala a reusit sa puna cap la cap cateva informatii despre copiii lui. Cel putin despre cele doua fiice despre care se stie in mod oficial, Maria si Katerina, pe care Putin le are cu fosta lui sotie, Lyudmila (Ludmila), dar si despre Luiza, fiica ilegitima a acestuia, pe care nu a recunoscut-o niciodata public, dar despre care se stie ca este rodul unei relatii cu fosta menajera Svetlana Krivonogikh. Mai mult, presedintele Rusiei ar mai avea copii si cu actuala iubita, fosta gimnasta Alina Kabaeva.

Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, are 36 de ani si a fost botezata dupa mama presedintelui. Aceasta a venit pe lume in timp ce tatal ei era plecat intr-o calatorie de afaceri. Mama ei, Ludmila, a marturisit ca a chemat un taxi sa o duca la spital in momentul in care a simtit ca intra in travaliu. Mai mult, Vladimir Putin a ordonat ca pe fata sa o cheme Maria, desi sotia lui ar fi vrut sa o numeasca Natasha.

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a facut Medicina la Moscova si a devenit endocrinolog pediatric si unul dintre expertii tarii in nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, editia iralndeza.

E voluntara in peste 4 locuri, iar relaxarea ei este scoala! Teodora Drucec a povestit despre ajutorul acordat ucrainenilor si marturiile acestora - VIDEO

Maria are un copil si este casatorita cu afaceristul olandez Jorrit Faassen, Putin fiind astfel si bunic.

Katerina (Yekaterina) Vladimirovna Putina este mai mica cu un an decat sora sa, Maria. Aceasta a decis sa ia numele de familie al bunicii sale materne, devenind Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva. A studiat in Germania si Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universitatii din Moscova.

Inainte de a face cariera intr-un domeniu stiintific, Katerina a fost dansatoare si vicepresedinta Confederatiei Mondiale de Rock and Roll.

Vladimir Putin canta, in aplauzele actorilor de la Hollywood, un celebru cantec american - VIDEO

Katerina a fost casatorita intre 2013 si 2018 cu miliardarul rus Kiril Samalov. Actele de divort arata ca cei doi au impartit o avere de 2 miliarde de dolari.

In vara lui 2013, un comunicat oficial anunta ca Vladimir Putin si sotia lui, Lyudmila (Ludmila) Aleksandrova Ocheretnaya, pe care presedintele o cunoscuse pe cand aceasta era stewardesa, s-au separat, dupa 30 de ani de casnicie. In primavara urmatoare, cei doi erau deja divortati. La acel moment, s-a vehiculat ca presedintele Rusiei avea o relatie cu fosta gimnasta Alina Kabaieva, atunci in varsta de 30 de ani.

Articole din aceeasi categorie