23.11.2022
Ce se intampla cu conturile de social media ale lui Jennifer Lopez. Artista si-a ingrijorat fanii

Conturile de pe social media ale lui Jennifer Lopez s-au transformat intr-o bulina neagra, iar fotografiile si toate imaginile de pe Instagramul artistei au fost sterse.

Conturile de pe retelele de socializare ale lui Jennifer Lopez, inclusiv Instagram, Facebook, Tik Tok si Twitter, au devenit brusc intunecate in ceea ce priveste imaginile de profil. De asemenea, toate fotografiile de pe pagina de Instagram a artistei au fost sterse, fara a oferi vreo explicatie.

Cei 226 de milioane de urmaritori ai cantaretei si actritei de pe Instagram s-au obisnuit ca aceasta sa impartaseasca continut atat din viata personala, cat si din cea profesionala. De aceasta data, fanii si-au exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca fotografiile si filmarile au disparut de pe profilul vedetei, fiind acum o simpla bulina neagra.

Ce s-a intamplat cu paginile de social media ale lui Jennifer Lopez

La inceputul acestei saptamani, vedeta, in varsta de 53 de ani, a postat pe TikTok un videoclip adorabil in care apare imbratisandu-l pe sotul ei, Ben Affleck, care a fost distribuit si pe contul ei de Instagram. Dar acum aceasta postare, precum si toate celelalte au disparut fara explicatie. Continutul ei ramane vizibil pe paginile sale oficiale de Twitter, Facebook si TikTok, dar imaginile de profil sunt toate negre. Jennifer Lopez nu a facut nicio declaratie cu privire la schimbarile de pe social media.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Cu toate acestea, Jennifer Lopez transmitea la inceputul lunii noiembrie ca planuieste lansarea unui nou proiect foarte important pentru ea. Se zvoneste ca artista va face un anunt pe data de 25 noiembrie, fiind cea de-a 20-a aniversare de cand a fost lansat albumul This is me… Then.

Fosta participanta a show-ului „Holostyak” s-a casatorit! Vezi ce tinuta deosebita a ales sa poarte Katya Golden in aceasta zi speciala - FOTO

„Este o nebunie sa ma vad vorbind despre cum le voi arata copiilor mei acest album peste 20 de ani, si iata-ne aici!!!! Atat de multe s-au schimbat…eu m-am schimbat…dar unele lucruri au ramas la fel. Viata este un drum poetic frumos si uneori frant… #20yearsofTHISMETHEN Astazi este ziua 1 a numaratorii noastre #countdown pana pe 25 noiembrie, care este cea de-a 20-a aniversare de cand a fost lansat albumul si pentru a comemora aceasta aniversare, AZI lansam albumul pentru prima data pe VINIL…asa ca haideti sa ne intoarcem in timp impreuna. Revedeti muzica si dragostea impreuna cu mine. O multime de surprize urmeaza pana…atunci!!!! #ThisIsMeThen.”, a transmis J.Lo.

Articole din aceeasi categorie