14.03.2022
Ce s-a intamplat cu doua dintre femeile insarcinate, ranite in bombardamentul din Mariupol

Una dintre femeile insarcinate, care a fost ranita in bombardamentul de saptamana trecuta de la maternitatea din Mariupol, a murit. Din nefericire, medicii nu au putut salva copilul, relateaza Associated Press. 

„S-a incercat resuscitarea mamei timp de 30 de minute, fara niciun rezultat. Amandoi au murit”, a declarat medicul chirurgul Timur Marin, potrivit apnews.com. 

„Baby loading...” Reporterul iSanatate este pe ultima suta de metri si va aduce pe lume primul sau copil! Afla de la sotul ei cat de mult s-a schimbat Cristina Gonta in aceasta perioada: „Noi ca barbati trebuie sa fim alaturi” - VIDEO

Informatia a fost confirmata si de fotograful Evgeniy Maloletka, care a facut un reportaj foto de la fata locului, in ziua de 9 martie la Mariupol. In acel atac au murit trei persoane (inclusiv un copil), iar 17 au fost ranite. Evgeniy Maloletka, care lucreaza pentru mai multe agentii foto internationale, a publicat fotografii cu distrugerile care au fost produse, dar si cu victimele atacului. 

Imaginile tulburatoare cu femeia evacuata cu o targa din maternitate au facut inconjurul lumii, in vreme ce Rusia a sustinut ca este vorba despre o inscenare.

O alta gravida, surprinsa de fotograf pe scarile maternitatii, a nascut o fetita sanatoasa. Parintii au numit-o pe micuta Veronica, informeaza The Guardian. Cele doua raman in spital, iar sotul Yuri are grija de ele. 

Articole din aceeasi categorie