29.06.2020
Ce presupune dieta Vivamayr, cea cu care Rebel Wilson a slabit 18 kg

Rebel Wilson s-a saturat sa fie “grasuta de la Hollywood”, chiar daca primea bani frumosi pentru asta. Chair ea a recunoscut ca sefii industriei cinematografice o plateau ca sa ramana grasa.

Insa actrita de comedie nu mai e dispusa sa faca astfel de compromisuri: deja a slabit 18 kg, iar pana la finalul anului vrea sa ajunga sa cantareasca 75 kg. Nu este imposibil! Vedeta a reusit spectaculoasa transformare cu dieta pe care a tinut-o la centrul de wellness austriac Vivamayr.

"Este o abordare care elimina intolerantele alimentare, reduce zaharul, incurajeaza consumul de alimente integrale, stimuleaza sistemul imunitar si reduce inflamatiile", a declarat o apropiata a actritei.

Centrul de wellness Vivamayr este renumit pentru „cura” stricta, dar incredibil de eficienta, care curata organismul de toxine, lasand corpul mai tonifiat, stomacul mai plat si pielea mai stralucitoare in cateva zile.

Dieta se concentreaza pe digestia sanatoasa si sanatatea intestinelor.

Planul alimentar promite o un abdomen mai plat si o piele mai frumoasa in doar 14 zile.

Celor care tin dieta li se spune ca isi mestece mancarea mai mult, deoarece creierul are timpul necesar pentru a trimite semnale stomacului.

- Totul tine de digestie si de sanatatea intestinelor. Concentreaza-te sa mesteci mancarea mai mult

- Fii constient de ritmurile sistemului digestiv

- Bea doi-trei litri de apa filtrata pe zi, strict intre mese

- Dimineata trebuie consumat un pahar cald de apa

- Cei aflati la dieta mananca alimente si legume proaspete, proteine si grasimi de buna calitate si opteaza pentru versiunile integrale ale carbohidratilor

- Un plan alimentar poate include musli de fructe cu nuci pentru micul dejun, salata de legume si pui pentru pranz si polenta moale / mamaliga cu legume aburite si ierburi pentru cina.

Articole din aceeasi categorie