05.04.2022
Ce nu se stie despre fosta sotie a lui Vladimir Putin? "Trebuie sa fi fost ceva despre Volodya [Vladimir]"

Potrivit NBCnews, cand Lyudmila a stat alaturi de sotul ei Vladimir Putin pentru a confirma ca „mariajul noastru s-a incheiat” , publicul a avut parte de o incursiune rara in viata privata a viitoarei doamne a Rusiei.

E cunoscuta secretomania care il inconjoara pe presedintele rus, fost agent KGB si se stiu putine despre Lyudmila sau despre cei doi copii ai lor.

Olga Buzova - plina de durere! Artista si-a luat ramas bun de la prietenul sau fidel: „A iubit atat de mult viata. Niciodata nu am sa o uit” - FOTO

Putin pare adesea o figura singuratica la evenimente publice. Fosta lui sotie avea tendinta sa-l insoteasca doar pentru ocazii importante, cum ar fi votarea la alegerile prezidentiale.

Lyudmila a fost deosebit de tacuta de-a lungul casniciei lor de aproape 30 de ani, in ciuda ascensiunii sale la inalte functii. Femeia s-a nascut pe 6 ianuarie 1958, in Kaliningrad, un oras de langa granita poloneza care facea odata parte din Germania. Site-ul personal al lui Putin a fost insa mult timp neobisnuit de deschis in legatura modul in care s-au cunoscut. Se pare ca un prieten comun l-a invitat la un concert la Sankt Petersburg pe Putin, promitandu-i ca vor fi si fete in acea noapte.

Putin lucra deja pentru KGB, iar tanara Lyudmila a fost fermecata.

Ksenia Sobchak a confirmat ca Ivan Urgant a revenit in Rusia. Afla cu cine deja a reusit sa se intalneasca prezentatorul TV

„Trebuie sa fi fost ceva despre Volodya [Vladimir]”, a spus Lyudmila pe site, „deoarece in trei sau patru luni am decis ca el este persoana de care aveam nevoie”.

Putin decisese ca daca nu se casatoreste curand, „nu se va casatori deloc” si s-au casatorit in iulie 1983.

Lyudmila a studiat limbile si literatura romanica la Universitatea de Stat din Leningrad, asa cum se numea atunci, iar mai tarziu a primit premii pentru promovarea limbii si culturii ruse.

Ea si Putin au avut doua fiice – Maria, nascuta in 1985 si Ekaterina, nascuta in 1986. 

Articole din aceeasi categorie