12.04.2022
Ce mesaj i-a transmis o fetita de 3 ani din Ucraina lui Vladimir Putin

De la o varsta frageda, milioane de copii din Ucraina au fost nevoiti sa invete notiunea de „razboi”. Ana Pankova, in varsta de trei ani, a invatat intr-o saptamana sa recunoasca diferite sunete ale sirenei, sa se imbrace repede si sa fuga catre un adapost anti-bomba. Fetita a fost filmata in timp ce rosteste un mesaj pentru Vladimir Putin. 

Fata face un apel catre Putin de a parasi Ucraina: 

„Putin, ce faci? 

De ce ne omori? 

Ucraina este casa noastra

Pleaca de aici”

 

Inregistrarea a adunat milioane de vizualizari pe retelele sociale. Ulterior, un reporter al televiziunii currenttime.tv a vizitat-o pe fetita si pe mama ei in Ucraina, intr-o localitate din regiunea Vinita. 

Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Ana Pankova a invatat o rugaciune pentru tara ei si a tinut sa o spuna in fata jurnalistei.

„Doamne, apara tara noastra natala si unica - Ucraina! Fereste-ne de necaz si trimite-ne victoria, da-ne libertate, pace tuturor, protejeaza-i pe aparatorii nostri. Fa asa ca ei sa se intoarca acasa in viata. 

Mama fetitei povesteste cum le vorbeste copiilor despre situatia din Ucraina. 

„Copiii nostri trebuie sa stie ce se intampla in Ucraina, ce trebuie sa faci pe timp de razboi. Ei vad si aud la televizor ce se intampla, pentru ca este mereu deschis. Copiii pun intrebari legate de razboi, de soldatii rusi. Intr-o zi un avion a zburat foarte aproape, deasupra casei, iar fetita m-a intrebat: „Cine zboara?”. Iar eu i-am raspuns ca sunt aparatorii nostri, militarii ucraineni. Cand aude la televizor expresia „avertizare de atac aerian”, alearga catre mine si imi spune sa ne imbracam si sa mergem in subsol”. 

Articole din aceeasi categorie