26.07.2022
Ce mare a crescut fiica Ginei Pistol si a lui Smiley. Josephine e blonda, ca mama sa - FOTO

Fiica Ginei Pistol si a lui Smiley creste superb si incepe sa semene tot mai mult cu mama ei. Desi au fost foarte discreti cu fotografiile in care apare Josephine, cei doi parinti au inceput sa le-o arate fanilor tot mai des pe frumoasa lor fetita.

In ultima imagine aparuta cu Josephine, fetita se afla in bratele mamei sale. Gina zambeste din tot sufletul, iar pe chipul se poate vedea toata bucuria din lume.

Fotografia a fost apreciata de fanii vedetei, care s-au inghesuit sa ofere aprecieri pe reteaua de socializare. Fiica Ginei Pistol si a lui Smiley are aproape un an si jumatate, iar la par incepe sa semene tot mai mult cu mama ei.

Cele 4 semne zodiacale care nu iau niciodata lucrurile in serios

Nu e niciu secret ca Gina Pistol adora momentele petrecute cu micuta Josephine. Intr-o postare pe Instagram, vedeta a marturisit ce inseamna clipele traite alaturi de fetita ei.  

„Momentele petrecute impreuna sunt cele mai de pret. Descoperim totul impreuna si retraiesc copilaria prin ea din nou”, a scris Gina pe reteaua de socializare.

Cu cine seamana Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol

Recent, juratul de la Vocea Romaniei, a povestit ca fetita „seamana cu amandoi”. Totodata, artistul a declarat ca este „in cel mai bun moment al vietii” de pana acum.

A nascut in urma cu trei saptamani, dar e intr-o forma de invidiat! Vezi cum arata acum sora lui Paris Hilton - VIDEO

„Daca zambeste seamana cu mine, insa daca rade seamana cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am si calatorit mult cu ea, am fost in 4-5 tari cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uitam pe poze cu animale, ii povestesc, ii citesc povesti, ne jucam. Ii place sa-i cant si imi stie toate piesele. Cel mai emotionant moment a fost inainte sa se nasca, am plans amandoi in camera ei, a fost un moment al nostru. I-am facut o filmare pe care vrem sa i-o dam la 18 ani, chiar inainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt cand sta cu mine, in loc sa stea cu Gina, ca ea este foarte atasata de maica-sa.”, a declarat cantaretul in cadrul unei emisiuni TV.

Smiley si Gina Pistol au devenit parinti pentru prima oara in martie 2021, Cei doi formeaza o familie completa dupa ce a aparut pe lume frumoasa Josephine.

Articole din aceeasi categorie