26.07.2022
A nascut in urma cu trei saptamani, dar e intr-o forma de invidiat! Vezi cum arata acum sora lui Paris Hilton - VIDEO

Nicky, sora cea mica a lui Paris Hilton, a nascut al treilea copil, un baietel perfect sanatos, in urma cu trei saptamani si pare sa fie intr-o forma fizica de invidiat, potrivit celor mai recente imagini publicate pe retelele sociale.

In varsta de 38 de ani, Nicky Hilton s-a fotografiat pe iaht, stand intinsa pe o canapea si a parut sa fie intr-o forma fizica de invidiat.

Imbracata intr-un costum casual, format din pantaloni scurti si o camasa, ambele realizate dintr-un material cu un imprimeu colorat, Nicky a privit direct in obiectivul de fotografiat, iar zambetul nu i-a lipsit de pe chip. Totodata, tinuta ei a fost completata de niste pantofi cu varful ascutit si o poseta rosie, iar parul l-a purtat lasat liber, dar coafat bucle.

Cele 4 semne zodiacale care nu iau niciodata lucrurile in serios

Fanii n-au putut, insa, sa nu observe ce picioare tonifiate are, dar si cat de bine arata, mai ales ca aceasta a devenit mama unui baietel in urma cu doar trei saptamani.

De asemenea, intr-o filmare postata pe retelele sociale, ea apare privind spre camera si jucandu-se cu parul, semn ca se simte foarte bine in pielea ei. 

Nicky a anuntat nasterea baietelului ei pe 5 iulie, cand a facut public un mesaj pe retelele sociale: „Oficial, suntem oficial un grup de 5! Bine ai venit pe lume, baietel dulce. Mama, tata si surorile mai mari nu ar putea fi mai indragostiti de tine”.

Printul Harry si Meghan Markle nu se mai simt in siguranta in casa din SUA. Ducii de Sussex au chemat politia de mai multe ori

Nicky si James, un om de afaceri britanic in varsta de 36 de ani, sunt, de asemenea, parintii a doua fete, Lily-Grace Victoria Rothschild, in varsta de sase ani si Theodora „Teddy” Marilyn Rothschild, in varsta de patru ani. Cuplul, care tocmai a sarbatorit, pe 10 iulie, sapte ani de casnicie, nu a dezvaluit inca numele baietelului lor.

Articole din aceeasi categorie