13.01.2021
Ce frumoase sunt gemenele lui Julio Iglesias. Cristina si Victoria au aparut pe coperta unei reviste de moda

Celebrul artist spaniol Julio Iglesias, in varsta de 77 de ani, este tatal a opt copii. Mostenind sarmul parintilor, gemenele Cristina si Victoria au pasit spre o cariera in modelling.

Citeste si :  Antonia vrea sa devina sotia lui Alex Velea in plina pandemie

Daca pe Enrique Iglesias, cel mai faimos dintre copiii lui Julio, il cunoaste toata lumea, mai putine lucruri se stiu despre gemenele blonde, in varsta de 19 ani. 

Fetele provin din cea de-a doua casatorie a cantaretului, cu fostul model olandez Miranda Johanna Maria Rijnsburger, in varsta de 55 de ani. Inzestrate cu toate calitatile necesare unui fotomodel, fiicele lui Iglesias au atras imediat atentia fotografilor de moda. Recent, ele au aparut pe coperta unei celebre reviste, spre admiratia fanilor de pe Instagram. 

Fetele sunt foarte active pe retelele sociale, acolo unde impartasesc frecvent poze din viata de zi cu zi, adesea in costume de baie si tinute lejere. Ele adora echitatia si inotul. 

Citeste si :  Ce obicei sacru a mostenit Marinela Bezer de la bunica sa si ce o face cu adevarat implinita: "Nu sunt religioasa, sunt spirituala"

Surse foto:  Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie