15.09.2024
Ce fel de tată este interpretul Igor Rusu? „Cu băiatul eram mai sever pentru că...” - VIDEO

Invitat recent în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, interpretul Igor Rusu a povestit despre relația frumoasă pe care o are cu copiii săi, planurile lor de viitor, dar și despre modul în care a decis că este corect să-i educe.

„Ce fel de tată ești tu? Un tată sever?”, a întrebat prezentatoarea serilor perfecte, Anișoara Loghin. „Nu cred... Nu știu... Poate cu băiatul eram mai sever pentru că, el trebuie altfel de educat, dar fetița uneori mă cam domină”, a răspuns invitatul.

„Totuși, eu țin să fiu sever. Eu cred că o să mă bucur dacă soțul ei o să fie aproape de „cătătura” mea”, a adăugat interpretul.

Yoga aeriană cu Adriana Babin! Află care sunt beneficiile acestui tip de sport - VIDEO

Diferența de vârstă de 17 ani dintre fiul și fiica lui Igor Rusu îl face pe artist să considere că aceștia aparțin unor generații „aproape” diferite: „Este aproape o altă generație. Eu consider că generația se schimbă o dată la 20 de ani. Cel mare are deja viața lui, are familie. Cu toate acestea, eu niciodată nu ezit să le spun: „Voi sunteți frați, voi trebuie să țineți unul la altul”. Totuși, sângele apă nu se face”.

Fiica lui Igor urmează și ea calea muzicii, la fel ca tatăl ei. „Eu cred că foarte curând o să vin cu ea la emisiune și atunci o să vă convingeți că este foarte talentată. Ea a făcut vioară câțiva ani. După aceea a făcut pian, a terminat școala de pian anul trecut și acum ne axăm pe canto. A ales muzica ușoară. Ea este fană Freddie Mercury, Queen. Am fost și la casa lui Freddie Mercury din Marea Britanie”, a povestit interpretul.

Regimul alimentar și hidratarea copilului în enteroviroză! Sfaturi de la medicul pediatru Olesea Guler - VIDEO

„Eu cred că, calea ei este numai în muzică”, a spus în cele din urmă Rusu.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie