09.02.2024
Ce facea Meghan Markle in timp ce Harry se intorcea din Anglia. Vestea ca suveranul este bolnav de cancer nu a afectat-o deloc

Printul Harry a calatorit la inceputul acestei saptamani in Marea Britanie, dupa ce a aflat ca tatal sau, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer. Ducele de Sussex si monarhul au avut o intrevedere de doar 30 de minute, iar fratele printului William s-a intors la scurt timp in California, acolo unde il astepta sotia sa, Meghan Markle. 

Fosta actrita nu si-a insotit sotul in Regatul Unit, aceasta a ramas in SUA cu cei doi copii ai lor, Archie si Lilibet. Fostul majordom al Regelui Charles a vorbit despre motivul pentru care se crede ca Meghan nu a mers sa-l vada pe suveran, acesta sustinand: „A fost cea mai buna decizie pentru copiii ei si crede ca Harry trebuia sa faca asta singur”.

Familia Regala, felicitari pentru Meghan Markle si Printul Harry. Archie,  fiul Ducilor implineste astazi un an (FOTO) - B1TV.ro

Cu toate acestea, Meghan a fost surprinsa in ziua in care Harry se intorcea din Londra, avand o stare foarte buna, semn ca abia astepta sa-si vada sotul. Ea a iesit la o plimbare cu masina in cartier, fiind fotografiata la volan, in timp ce savura o cafea. A fost prima data cand ducesa a fost vazuta de cand Harry a parasit California. 

Se intorc Meghan Markle si Printul Harry in familia regala?! Jurnalistii  britanici au aflat la inceput de an - Playtech Stiri

In imagini, fosta actrita in varsta de 42 de ani conducea un Range Rover in cartierul Montecito, acolo unde cei doi detin o casa in valoare de 14 milioane de dolari. Meghan purta o sapca alba si avea parul prins intr-o coada la spate, acoperindu-si privirea cu o pereche de ochelari de soare. In ciuda vestilor suparatoare despre socrul ei, sotia printul Harry parea foarte relaxata, avand un zambet larg pe fata. 

Printul Harry a calatorit din SUA in Marea Britanie la doar o zi dupa ce a aflat ca Regele Charles este bolnav. Sotul lui Meghan Markle, in varsta de 39 de ani, a ajuns pe marti pe aeroportul Heathrow din Londra si s-a deplasat direct la Clarence House, resedinta Regelui Charles, care are 75 de ani, insotit de politisti. Cei doi au avut o intrevedere de aproximativ 30 de minute.

Meghan Markle and Prince Harry Have Plans for Valentine's Day—And Their  Netflix Deal | Vanity Fair

Este prima data cand Harry si-a vazut tatal de la incoronare, care a avut loc in urma cu noua luni. Cu toate acestea, Regele si fiul sau au petrecut doar o jumatate de ora. Harry a ajuns la ora trei si un sfert, iar 30 de minute mai tarziu, Charles si Camilla au fost vazuti plecand de la Clarence House si indreptandu-se la Sandringham, acolo unde monarhul va ramane pentru a se recupera. Surse din Palat sustin ca Regele isi va petrece cea mai mare parte din timp in mediul rural, revenind in Londra doar o data pe saptamana pentru afaceri si tratament suplimentar, relateaza Mirror.

Prince Harry reunited with Meghan Markle, Archie and Lilibet after  whirlwind trip to UK

Relatia dintre Harry si Charles este una tensionata inca de cand fiul sau cel mic a decis sa paraseasca Marea Britanie si sa se mute in California alaturi de sotia sa, Meghan Markle, in 2020. 

Meghan Markle Styles a $70 Dress to Perfection | Vogue
Articole din aceeasi categorie