11.09.2020
Ce este dispusa sa faca Ivanka Trump pentru concetatenii sai, inaintea alegerilor prezidentiale

Fiica presedintelui american isi sustine tatal in orice proiect. De cand americanii dezvolta un nou vaccin impotriva COVID-19, pe care Donald Trump il promoveaza si il lauda, Ivanka Trump s-a oferit sa il testeze personal, de indata ce acesta va fi disponibil pe piata.

In timpul emisiunii The View, Joy Behar si celelalte gazde ale emisiunii au discutat despre faptul ca in data de 8 septembrie, Donald Trump a declarat intr-un spot electoral,  ca: „vaccinul american impotriva COVID-19 va fi gata foarte curand.”, iar in timpul unui miting, care a avut loc in Carolina de Nord, presedintele le-a spus sustinatorilor sai ca un vaccin va fi disponibil „foarte, foarte curand, poate mult mai devreme decat la sfarsitul anului.”

„Dezvoltarea vaccinurilor nu este un lucru simplu de facut”, a spus Behar telespectatorilor, subliniind cat timp a durat finalizarea vaccinurilor pentru alte boli infectioase. „Donald Trump va impinge orice pentru a fi reales. Nu te lasa influentat de asta. " „Si apropo, voi lua vaccinul dupa ce Ivanka il va lua”, a spus Behar. 

In varsta de 38 de ani, Ivanka Trump a acceptat provocarea lui Behar. 

Fiica Presedintelui Donald Trump si Consilierul Casei Albe, a declarat, printr-o postare pe contul sau de Twitter, ca va fi dispusa sa apara la emisiunea The View si sa primeasca o vaccinare impotriva coronavirusului in direct. „De acord @JoyVBehar. Voi veni in emisiunea ta ca sa fac asta. Am incredere in FDA (autoritatea americana care aproba lansarea noilor medicamente) si asa ar trebui sa aiba incredere toti americanii. A distruge acest virus ar trebui sa fie prioritatea noastra”.

Vaccinul, pe care AstraZeneca il dezvolta impreuna cu Universitatea din Oxford, a fost descris de Organizatia Mondiala a Sanatatii drept una dintre cele mai importante variante de vaccin, insa unii doctori sunt sceptici in privinta acesteia.

Trump a spus in repetate randuri ca este posibil un vaccin inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Citeste si :  Cum a reactionat Donald Trump cand Kim Jong Un a flirtat cu purtatoarea sa de cuvant

Sursa foto: Getty, Twitter

Articole din aceeasi categorie