19.05.2020
„Ce dragut!” Irina Rimes - cucerita definitiv! Cine este si cum arata noul prieten al artistei

Cu cateva zile in urma, indragita interpreta le-a facut cunostinta fanilor sai cu noul ei amic, Terra.

Citeste si : E imposibil sa te uiti fara lacrimi! Dan Balan a lansat o piesa in limba ucraineana! „Acest clip e de un milion de ori mai bun decat videoclipurile scumpe, filmate de Timati si Kreed”

Irina a publicat pe pagina ei de Facebook, cateva fotografii in care apare jucandu-se cu un caine.

„Terra cainele.” a scris artista in descrierea pozelor.

Chiar daca din imagini se pare ca cei doi se cunosc bine, cainele fiind foarte prietenos cu interpreta, nu stim daca e al ei sau nu. Cert e ca au reusit sa devina prieteni.

Internautii au ramas placut surprinsi de poze, apreciindu-le si lasand in sectiunea destinata comentariilor doar cuvinte de bine.

„Ce dulceata!”, „Ce frumos!”, „Sunt cele mai iubitoare animale, eu am o catelusa la serviciu care dupa absente mai mari de 2-3 saptamani este atat de bucuroasa cand ma vede de zici ca am lipsit o viata.”, au scris admiratorii Irinei.

Daca pentru unii izolarea la domiciliu e un adevarat chin si un motiv de plictiseala, altii se pare ca reusesc sa petreaca timpul frumos si util, creand si redescoperindu-se. In ulima perioada Irina Rimes si-a bucurat fanii cu fotografii care surprind fragmente din viata ei privata, dar si cu videoclipuri noi. Artista este intr-o relatie cu tobosarul trupei TAXI, Alexandru Badea.

Surse foto: Facebook.com, Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie