26.02.2021
Ce a facut cu 50.000 de euro pe care i-a castigat la un show de talente din Romania, Ludmila DANILCEAC, unica prezenta feminina din trupa X.O - VIDEO

„Vrem sa aducem altfel de muzica in showbizz-ul nostru’’. Este afirmatia indrazneata a trupei XO. Cine sunt membrii acesteia si ce fel de muzica fac, aflam din reportaj.

Citeste si :  Avocatul Teodor Carnat, surprins, la miez de noapte, in dormitor de catre sotia lui, Marina: "Te ador, Teodor" - VIDEO

Petru MOISEEV, tobosar: „Am inceput o idee noua in 2021 cu dreptul.”

Unica prezenta feminina din trupa - Ludmila, spune ca se simte ca pestele-n apa printre atatia baieti.

Ludmila DANILCEAC, interpreta: „Eu practic jumatate de viata de cand lucrez, mereu am fost inconjurata de baieti.”

Participand la un concurs de talente din Romania, Ludmila a luat premiul cel mare, in suma de 50 de mii de euro, pe care spune ca i-a cheltuind cumparandu-si „apartament”.

Cat despre prietenia cu Ana Cernicova, artista spune: „Straniu a fost ca ne-am inteles din prima si am inteles ca suntem pe aceeasi unda. Prietenia noastra este foarte interesanta. Cand suntem impreuna toti ne intreaba ce am baut.”

Constiinciosi si responsabili, membrii trupei aleg cu grija ceea ce canta. Si pentru ca au simtul umorului in sange, repetitiile celor de la XO sunt pline de momente hazlii.

Dupa fiecare concert, cel mai mult au de suferit betele de toba, care adesea se rup. Chiar si asa, tobosarul le-a gasit o noua functie.

Citeste si :  FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Incaltarile de brand - o invitatie catre lumea fashion

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie