01.06.2023
Cati bani castiga Valerie Lungu lunar, ca influencer. Sumele sunt uriase: „Se intampla sa fac chiar si...”

Valerie Lungu este una dintre cele mai faimoase vedete de social-media, din Republica Moldova. Valerie a devenit celebra dupa participarea la „Bravo, ai stil!”, iar de la acel moment, succesul ei pe social-media s-a transformat in castiguri fabuloase. Recent, Valerie Lungu a spus cu sinceritate ce sume castiga ca influencerita si ce planuieste sa faca cu acesti bani.

Valerie Lungu a declarat recent ca cel mai „modest” castig lunar din social-media i-a adus aproximativ 2.000 de euro, iar polul opus se afla sume de 20.000 - 30.000 de euro pe luna.

„Uneori se intampla sa fac chiar si 30.000 de euro. Depinde de luna, depinde de proiecte. Sunt luni in care poti sa faci 30.000 de euro si sunt luni in care poti sa faci 5000 de euro, difera. Sunt luni in care poti sa faci doar 2000 de euro, sunt luni si luni, nu ai niciodata cum sa stii. Treaba asta cu influencingul difera de la luna la luna.”, a declarat Valerie Lungu, pentru Fanatik.

Valerie Lungu: „Am grija de casa, am grija de mama mea”

Valerie Lungu a recunoscut ca, desi ii place sa se rasfete si sa-si faca anumite cadouri costisitoare, prioritatea ei este familia. Valerie se ocupa de cheltuielile casei si are grija de mama sa. Valerie Lungu are de gand sa investeasca in imobiliare si sa-si achizitioneze mai multe locuinte.

Vlada Botan - de urgenta la spital! Vezi care este motivul: „Eu nu stiu cand o sa am o zi linistita...” - FOTO/VIDEO

„Eu sunt o fire destul de cheltuitoare. Cu toate astea, am grija de casa, am grija de mama mea si reusesc sa-mi pastrez si bani. Dar cred ca voi deveni mult mai strangatoare pentru ca vreau sa fac o investitie destul de mare si va trebui sa strang din toate cheltuielile. Este vorba de o casa, dar inca sunt in cautare. Este visul meu sa-mi pot lua o casa. Vreau sa-mi iau si in Bucuresti, dar si in alta parte. Vreau sa-mi iau cateva case . Dar pentru asta trebuie sa fac ceva economii.”, a mai adaugat Valerie Lungu pentru aceeasi publicatie.

Valerie Lungu, despre munca de influencer: „Noi putem munci 24 din 24”

Valerie Lungu a povestit din culisele muncii de influencer si a mentionat ca este o profesie ce-i acapareaza intreaga existenta si abia daca-i mai ramane timp pentru ea.

Anisoara Loghin, fotografie rara cu micutii ei, de 1 iunie: „Sanatosi sa fie ai mei, ai tai si toti copiii lumii” - FOTO

„Toata lumea crede ca nu e mare lucru sa faci un video sau o poza. La mine nu mai functioneaza treaba asta cu ma duc si fac doar o poza. Majoritatea contentului pe care il fac eu este video. Video trebuie muncit, il filmezi intr-o zi intreaga, nu mai zic de editarea, care la fel, dureaza tot o zi intreaga. Sa nu vorbesc de lunile in care vin proiecte pe banda rulanta. Atunci sunt zile in care ma culc la 4, ma trezesc la 11, o iau de la capat si tot asa. Si sa tinem cont ca trebuie sa am grija si de casa, sa platesc si facturi. Sa faci si contabilitate, sa ai grija sa si gatesti putin, sa faci curatenie, sa ai timp si de tine, dar nu prea ai timp de tine si tot asa. Noi putem munci si in weekend si in vacante, 24 din 24 trebuie sa fii prezent. Esti ca un televizor care mereu are noutati pentru oameni. Mereu trebuie sa vii cu ceva nou, interesant pentru oameni.”, a mai mentionat Valerie Lungu.

Articole din aceeasi categorie