01.06.2023
Vlada Botan - de urgenta la spital! Vezi care este motivul: „Eu nu stiu cand o sa am o zi linistita...” - FOTO/VIDEO

Vlada Botan a povestit public pe pagina sa de Instagram ca a fost trezita din somn de Ziua Copiilor pentru a merge la spital.

Bloggerita a postat un InstaStory in care a mentionat: „Buna dimineata si felicitari cu 1 iunie, ziua copiilor! La mine a inceput totul cu „pricliucenii” si trebuie sa fug de urgenta. Eu nu stiu cand o sa am o zi linistita, dar am sarit din pat, fix 10 minute in urma. Dormeam si acum deja sunt pe drum.”

Aceasta a publicat de asemenea si o poza din spital.

La scurt timp dupa cele intamplate, Botan a impartasit si o poza cu mama ei unde aceasta apare pe patul de spital. „Daca ai avut tu grija de mine, acum am eu grija de tine! Mama”, a povestit Vlada in descrierea imaginii.

Oleg Spinu, hora cu colegii in curtea scolii! Artistul a absolvit gimnaziul si se pregateste de liceu - VIDEO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in special in mediul online. Pe Instagram are o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe TikTok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Corina Guzun - campioana care nu se opreste aici! Afla ce premiu a reusit sa obtina specialista in micropigmentare: „Pentru mine aceasta victorie a fost doar inceputul, atatea vreau sa reusesc...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie