17.03.2023
Cati bani castiga Inna, The Motans, Antonia si trupa Holograf pentru concerte. Care este cel mai bine platit artist

Inna, The Motans, Antonia, Delia, Alex Velea si trupa Holograf sunt doar cativa dintre artistii de top din Romania, insa putini sunt cei care stiu cati bani primesc acestia pentru un concert. PRESShub a publicat onorariile cerute de nume mari din industria muzicala de peste Prut.

Odata cu ridicarea restrictiilor legate de COVID-19, tot mai multi artisti si-au reluat cu drag activitatea. Acestia au pasit pe scena pentru a bucura fanii cu piesele lor, dar si pentru a face o atmosfera de neuitat.

Pentru ca munca lor nu este deloc usoara, sumele cerute pentru un concert sunt impresionante. PRESShub a oferit informatii despre onorariile pe care le primesc cei mai cunoscuti cantareti din Romania.

Cat cer INNA, The Motans, Antonia si trupa Holograf pentru un concert. Ce tarife au ceilalti artisti

Pe primul loc se afla INNA. Artista cere intre 17 si 19 mii de euro, plus TVA, pentru 40 - 45 de minute in cadrul unui concert, fiind cea mai bine platita cantareata. Mai mult decat atat, aceasta are cerinte speciale si in ceea ce priveste transportul, potrivit adevarul.ro.

Printre cei care primesc sume uriase pentru a urca pe scena se numara si Loredana. Aceasta solicita 15 mii de euro, plus TVA, pentru a canta timp de 45 de minute alaturi de trupa sa.

In ceea ce o priveste pe Delia, cantareata din Romania primeste aproximativ 12.500 de euro pentru un concert de 40 de minute. De asemenea, tariful este diferit daca sta pe scena 60 de minute, avand un onorariu de 15 mii de euro, plus TVA.

Pentru un spectacol de 45 de minute, moldoveanul The Motans cere suma de 10 mii de euro.

De asemenea, si trupa Holograf se mentine pe val, avand o multime de alte cerinte pe langa onorariu. Artistii solicita 10 mii de euro + TVA pentru un concert de o ora, in aer liber. In plus, costurile de transport care sunt de minimum 1 €/km + TVA si cazare: 6 single cu pat matrimonial si 2 duble twin, in hotel de minimum 4 stele, conform sursei citate mai sus.

Si Connect-R se numara printre artistii de peste prut care au un tarif impresionant. Cantaretul cere 8 mii de euro pentru a urca pe scena la evenimente din Romania, pe langa mese si protocol la scena pentru 12 persoane.

Onorariu pe care il au Antonia si Alex Velea au luat prin surprindere pe toata lumea. Artistul primeste 4.400 de euro pentru 45 de minute de show, in timp ce partenera lui castiga 5.500 de euro pentru 40 de minute.

5.500 de euro este suma pe care o solicita Grasu XXL pentru 45 de minute de spectacol.

ADDA, Ruby, Sore, Speak si iubita lui sunt artistii care urca pe scena pentru un onorariu de 3.500 de euro, potrivit sursei citate.

Articole din aceeasi categorie