02.12.2021
Catalin Botezatu, adevarul despre relatia cu Elena Ceausescu: „Au urmat si intimitati”

Pe 3 decembrie, Catalin Botezatu implineste 55 de ani, iar cu aceasta ocazie celebrul designer a facut mai multe declaratii despre viata lui.

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, despre Catalin Botezatu s-a spus ca ar fi fost amantul Elenei Ceausescu, iar acum chiar el a vorbit despre relatia pe care o avea cu familia care a condus Romania in perioada comunista.

Reporterii de la O Seara Perfecta, supusi testului sinceritatii! Vezi cine a injurat producatorii, cine a dorit sa o inlocuiasca pe Anisoara si cine a vrut sa-si dea demisia - VIDEO

„Familia Ceausescu era o familie extrem de simpla, de normala. Erau haiosi, se distrau. Noi am avut o relatie foarte frumoasa si foarte buna. Intr-un complex de imprejurari, doamna Elena Ceausescu a anuntat ca ma doreste doar pe mine sa ii ofer flori, am devenit intr-un mod tacit preferatul ei. Datorita dansei, in mai putin de 24 de ore, am primit buletin de Bucuresti. Au urmat si intimitati, dar mai tarziu. Dar nu era usor sa fiu preferatul Elenei Ceausescu. La fiecare oferta de flori, trebuia sa fiu cu analizele la zi, nu trebuia sa fiu racit. Am avut sansa sa mai merg, sa mai beau cate o cafea prin Palatul Primaverii. S-a scris ca am fost amantul Elenei Ceausescu, ce pot sa spun eu e ca am avut o relatie foarte speciala, dar un barbat adevarat nu spune niciodata ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soti celebri sau maritate in acel moment”, a spus Catalin Botezatu.

Emilian Cretu - un nou hit! „Am sati de Anul Nou” a cucerit publicul moldovenesc: „Bravo! Demn de Hollywood”. Vezi videoclipul care a adunat, in doar o zi, peste 100 de mii de vizualizari - VIDEO

Sursa FOTO: Google.com

Articole din aceeasi categorie