01.07.2022
Antonia i-a cucerit pe fani cu o noua fotografie. Artista, magulita de reactia urmaritorilor: „Esti cea mai frumoasa femeie din lume” - FOTO

Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase femei, iar fanii sunt fascinati de fiecare postare pe care artista o pune pe contul sau de Instagram. Recent, logodnica lui Alex Velea a fost magulita de reactia internautilor la fotografia de pe reteaua de socializare. 

Imbracata intr-o pereche de pantaloni albi, pe care i-a combinat cu un top de un albastru deschis, format dintr-un maiou si o camasa scurta, Antonia a pozat senzual asezata pe un cerc din sticla suspendat. Tinuta deschisa la culoare i-a scos bronzul in evidenta, iar machiajul i-a conturat si mai mult trasaturile lasate de la Mama Natura. 

„In curand”, a scris Antonia la descrierea fotografiei postate pe contul sau de Instagram. 

Imaginea postata de cantareata in varsta de 33 de ani a strans mii de aprecieri si zeci de comentarii. Fanii au fost cuceriti de frumusetea Antoniei si au luat cu asalt sectiunea de comentarii unde au complimentat-o pe aceasta: „Esti cea mai frumoasa femeie din lume”/ „Esti superba”/ Wow, arati uimitor”/ „Perfecta”. 

Iuliana Beregoi a ajuns la concertul lui Billie Eilish. Cu ce emotii a ramas interpreta in urma spectacolului: „Nu pot sa cred” - VIDEO

Antonia este o cantareata foarte cunoscuta, iar celebritatea nu este usor de purtat. Aceasta a marturisit in urma cu ceva timp ca presiunea de a fi mereu impecabila ii da de furca uneori, mai ales pentru ca este privita mereu din toate unghiurile si atent studiata la fiecare aparitie publica. 

„Ma simt bine cand primesc complimente, nu vreau sa fiu ipocrita si multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru ca simt o presiune sa fiu mereu impecabila, perfecta, pentru ca oamenii au anumite asteptari, unii considera ca mereu ar trebui sa fiu machiata, coafata ca la o sedinta foto sau videoclip. Pe de alta parte, nu ma mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, asa ca nu prea ma mai afecteaza”, a declarat solista intr-un interviu pentru OK!Magazine.

Sam Asghari, primele declaratii despre casnicia cu Britney Spears. „Incerc sa raman optimist”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie