14.01.2021
Castigatoarea concursului pentru cel mai frumos posterior din lume, dezvaluiri despre cel mai mare fetis sexual al sau

Lu Duarte este, fara doar si poate, o femeie foarte atragatoare. Chiar daca nu este trasa prin inel, modelul are niste forme care pun la incercare imaginatia oricarui barbat.

Citeste si :  Jessica (Rodrigo) Alves, fara machiaj dupa ce s-a transformat din Barbatul Ken in Papusa Barbie

Castigatoare a concursului Miss BumBum, un concurs unde este rasplatita femeia cu cel mai frumos posterior, Lu Duarte profita la maximum de formele sale si isi delecteaza fanii de pe Instagram cu cele mai incendiare fotografii.

Recent, modelul a dezvaluit si ce fetisuri are, oferind indicii despre cum trebuie sa fie barbatul care ar trebui sa o satisfaca. Lucene Duarte a recunoscut ca ii place sa fie dominata, pretinzand ca „palmele si biciuirile o aprind”.

Domnisoara BumBum a spus: A fi dominata ma aprinde, palme, bici, haine de piele, dominatie... Totul este o chestiune de perspectiva si nu cred ca acest fetis este sexist. Orice merge in patru pereti".

Lu Duarte spune ca nu s-a temut niciodata sa aiba experiente sexuale de tip sadomasochist. Exista jucarii care sunt cu adevarat frumoase si complexe. Unele aspecte ale lumii sadomasochiste sunt cu adevarat frumoase.”

Citeste si :  Cristina Ich, prima victorie in instanta impotriva Oanei Zavoranu: „Incitarea la ura nu e normala”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie