14.01.2021
Cristina Ich, prima victorie in instanta impotriva Oanei Zavoranu: „Incitarea la ura nu e normala”

Cristina Ich a reusit sa convinga instanta sa o oblige pe Oana Zavoranu sa inceteze „actiunile defaimatoare” derulate impotriva ei pe retelele sociale. Cum a reactionat fotomodelul.

Cristina Ich, care a fost supranumita Angelina Jolie de Romania, se razboieste in instanta cu Oana Zavoranu dupa ce actrita a atacat-o si a denigrat-o in mediul online. Fotomodelul a reusit, prin intermediul unei ordonante presedintiale, sa o oblige pe Oana Zavoranu „sa inceteze desfasurarea de actiuni defaimatoare” la adresa ei, „prin intermediul retelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natura sa incalce drepturile la viata privata, demnitate, onoare si reputatie”.

Intr-un insta story, Cristina Ich a dezvaluit ca este doar primul pas facut in demersul ei juridic, intrucat procesul intentat continua pe fond la Judecatoria Sectorului 1.

Procesul inca nu a inceput, acelea au fost niste cereri. Unele au fost respinse, a mea a fost acceptata. Persoana care a postat timp de 3 luni mesaje de denigrare, defaimare, incitare la ura, nu va mai avea voie sa posteze o anumita perioada de timp”, a confirmat Cristina Ich.

Vedeta a precizat ca va chema in judecata si grupul de Facebook care a raspandit mesaje denigratoare la adresa ei.

Ceea ce se intampla, incitarea la ura, nu e normala. Eu accept critici constructive, poti sa imi spui ca sunt penibila, dar deja se exagereaza mult. Devine deranjant cand ura devine agresiva”, a mai spue Cristina Ich.

Solicitari similare au avut si Oana Roman, Alina Ceusan si Adelina Pestritu, insa pretentiile lor au fost respinse.

 

 

 

 

 

Citeste si :  Cristina Ich, fara lenjerie pe Instagram? O fotografie le-a aprins imaginatia fanilor: „Ce frumos te-ai bronzat”
Articole din aceeasi categorie