26.01.2022
Casnicia cu aceste 5 zodii va fi dificila si sortita esecului. Vezi daca zodia ta sau a partenerului este in lista

In cazul in care nu te-ai gandit pana acum, iti spunem ca astrologia iti poate influenta modul in care functioneaza sau nu casnicia ta.

Inainte de a te casatori, ar trebui ca tu si partenerul tau sa va cunoasteti foarte bine pentru ca, in caz contrar, vei regreta ca ai facut acest pas.

O casnicie se bazeaza pe respect, iubire, incredere si presupune ca ambii parteneri sa aiba aceleasi perspective de viata si principii dupa care se ghideaza, astfel incat sa traiasca in armonie. Daca acestea lipsesc, sansele de a se ajunge la divort cresc considerabil. Astrologia vine in ajutorul nostru si ne spune ca exista unele trasaturi ale zodiilor, destul de evidente, care te pot face sa intelegi daca o casnicie cu acestea va fi sortita esecului sau nu.

1. Berbec

Casatoria cu un Berbec poate fi dificila si greu de gestionat pentru ca are tendinta de a fi distant fata de persoana iubita. Nativii acestei zodii nu obisnuiesc sa vorbeasca atat de deschis despre sentimentele lor, considerand ca alte persoane au putea profita de pe urma acestui lucru. Sunt rezervati cand vine vorba de viata lor si prefera sa isi pastreze misterul. Persoanele care sunt casatorite cu un Berbec vor sesiza foarte repede faptul ca se simt mai mult straine in casnicia lor.

De ziua numelui, Tatiana Maxian a fost rasfatata cu o cina romantica si surprize din partea sotului: „Am avut o zi deosebita” - VIDEO

2. Taur

Din momentul in care cunosti un Taur ar trebui sa te intrebi de doua ori daca esti intr-adevar sigura ca vrei sa te implici intr-o relatie cu el. Daca vei face acest pas, il vei regreta in scurt timp pentru ca nativii Taur se vor folosi de toate metodele pe care le au la dispozitie pentru a-ti controla viata. Sunt atat de incapatanati si posesivi incat isi doresc ca totul sa se intample asa cum isi imagineaza.

3. Gemeni

Nativii Gemeni au o personalitate pe care o intelegi destul de greu. Nu sunt dispusi sa asculte opiniile altor persoane si se bazeaza foarte mult pe ceea ce cred ei ca este bine. Cele mai multe certuri cu ei vor fi din cauza situatiei financiare si a diferentelor din cuplu, asa ca tensiunile vor fi la tot pasul. Nu vorbesc despre nevoile si asteptarile lor si iti va fi complicat sa iti dai seama ce anume isi doresc de la un partener de cuplu si de la o casnicie.

4. Capricorn

Capricornii accepta cu greu faptul ca nu au mereu dreptate. Nu isi recunosc greselile si fug de responsabilitati, chiar daca acest lucru inseamna ca isi ranesc persoana cu care sunt casatoriti. De cele mai multe ori, comportamentul lor denota lipsa de respect, iar din acest motiv iti vei pierde foarte repede increderea in ei. In acelasi timp, nici nu depun eforturi pentru a se schimba, considerand ca ar trebui sa fie acceptati asa cum sunt cu adevarat.

5. Varsator

In cazul in care te numeri printre cei care sunt dornici de aventura si de acumularea de experiente inedite, iti spunem de pe acum ca Varsatorii nu sunt partenerii ideali la acest capitol. Le este teama sa isi asume riscuri si se gandesc in permanenta ca vor gresi daca vor incerca lucruri noi. Cu greu vor lua initiativa si asteapta mereu ca partenerul sa faca primul pas.

Olga Buzova - complet goala intr-o cada plina de spuma: „Iau de la viata tot ce e mai bun” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie