17.11.2023
Casa Rinaldi si-a sarbatorit aniversarea de 10 ani! Cine a fost prezent, dar si care a fost atmosfera de acolo - VIDEO

10 ani de bucatarie italiana in Moldova au fost marcati ieri printr-un eveniment savuros, acolo a fost si reporterul O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi.

Ieri, Casa Rinaldi a sarbatorit aniversarea de 10 de activitate aici in Republica Moldova, iar cu aceasta ocazie managerul general Franco Sanna a organizat un eveniment inedit pentru oaspeti si pentru clientii fideli.

Noua piesa a sotilor Cleopatra Stratan si Edward Sanda - in trending pe YouTube! „Cu pistolul la tampla” a strans aproape jumatate de milion in doar o saptamana - VIDEO

Cu un mesaj a fost si Franco Sanna: „E greu sa vorbesc fiindca sunt foarte emotionat, a fost un parcurs destul de frumos si sper sa mai avem zeci de ani asa cum i-am avut. Si cand ma gandesc la inceput si cat de mult noi am evoluat datorita increderii pe care consumatorii ne-au dat-o este o mandrie de nedescris”. 

Probleme in paradis? Sotul lui Tany Vander surprins cu un buchet imens de flori pentru o alta femeie. Cine este aceasta - FOTO

„In aceasta seara am incercat sa punem pe masa produsele care 10 ani in urma erau practic necunoscute pe piata Moldovei, iar astazi sunt prezente in mii si mii de familii care zi de zi savureaza. Va fi un battle foarte interesant”, a adaugat Franco.

Miss Moldova 2017 a nascut! Prima imagine cu baietelul ei: „Multumesc universului pentru tot” - FOTO

Articole din aceeasi categorie