17.11.2023
Noua piesa a sotilor Cleopatra Stratan si Edward Sanda - in trending pe YouTube! „Cu pistolul la tampla” a strans aproape jumatate de milion in doar o saptamana - VIDEO

Lansarea hit-ului a avut loc la data de 9 noiembrie 2023. La doar o saptamana de la premiera piesei, aceasta se bucura deja de popularite.

„Cu pistolul la tampla” a stras aproximativ jumatate de milion de vizualizari, mai exact - 457,910.

Pe langa faptul ca piesa se bucura de o multime de vizualizari, aceasta se afla si in trending pe YouTube, mai exact pe pozitia 28.

Miss Moldova 2017 a nascut! Prima imagine cu baietelul ei: „Multumesc universului pentru tot” - FOTO

„Am lansat cea mai grea piesa din punct de vedere emotional in urma experientei din @americaexpressromania! Este despre noi si echipa noastra cu care am trait clipe terifiante in Columbia. Cu toate astea, am reusit sa transformam amintirea acestor momente in arta! Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi”, au mentionat Cleo si Edy pe social media despre povestea din spatele cantecului lor.

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Probleme in paradis? Sotul lui Tany Vander surprins cu un buchet imens de flori pentru o alta femeie. Cine este aceasta - FOTO

Articole din aceeasi categorie