07.07.2023
Tinuta Shakirei, prilej de glume pentru internauti: „A luat-o in caz ca Tom Cruise se da iar la ea” - FOTO/VIDEO

Shakira a fost in centrul atentiei la Paris Fashion Week! Artista si-a facut aparitia intr-o tinuta inedita la show-ul casei de moda Viktor&Rolf si a admirat modelele de pe catwalk din primul rand. 

Shakira a purtat un trench alb cu insertii aurii, dintr-o colectie mai veche a brandului Viktor&Rolf. Sus, in partea din fata, piesa de colectia avea cuvantul NO (n.red Nu) iesit in relief.

Artista si-a accesorizat tinuta cu o pereche de sandale aurii, o geanta in aceeasi nuanta si ochelari supradimensionati.

Chiar daca a trecut printr-o despartire dureroasa, despre care inca mai canta in piesele sale, Shakira a fost toata numai un zambet si a facut parada in fata fotografilor prezenti la eveniment. 

Horoscop 8 iulie 2023. Zodiile care pot face alegeri gresite. Trebuie sa evite deciziile importante

Artista a postat mai multe imagini, dar si un filmulet, cu tinuta inedita pe Instagram, acolo unde are peste 87,6 de milioane de urmaritori.

Multi dintre ei s-au intrebat pentru cine este mesajul „purtat” de Shakira, iar numele lui Pique a fost intens vehiculat.

„Stim cu totii cine este acea persoana careia i-ai dat mai multa valoare decat marita. L-au facut sa para un trofeu, cand de fapt era un gunoi… si pentru asta, NU vei mai fi acolo”, i-a scris unul dintre urmaritori.

Tinuta Shakirei le-a oferit internautilor si un prilej de a face glume. Dupa ce in presa s-a vehiculat ca Tom Cruise ar fi mult prea „insistent”, iar Shakira nu ar fi interesata de el, unul dintre internauti a scris: „A luat-o in caz ca Tom Cruise se da iar la ea”.

Ea este sosia vedetei Kylie Jenner! Vezi cine este moldoveanca care ii seamana leit - FOTO

Nu toti fanii au fost incantati de alegerea vestimentara a vedetei. „Chestia aia arata ca o toaleta!”, „Am crezut ca Shakira a plecat cu wc-ul dupa ea!”, i-au scris unii dintre ei. 

Articole din aceeasi categorie