02.08.2020
Care este cel mai urmarit idol din Coreea de Sud pe Instagram. Are aproape 37 de milioane de urmaritori

Vedetele sud-coreene au ajuns sa cucereasca lumea in lung si in lat. Printre cei mai cunoscuti artisti de acolo se numara baietii din trupa „BTS”, domnisoarele din „Black Pink”, echipa „Exo”, dar si alti actori si cantareti indragiti de lumea de pretutindeni.

Citeste si :  Top 5 cele mai bune seriale coreene difuzate pe canalul Netflix. Alege ce lungmetraje ai sa privesti in acest weekend

In acest articol am decis sa-ti facem cunostinta, in caz ca nu o stii, cu cea mai urmarita vedeta pe Instagram din Coreea de Sud. Nu este vorba despre vreun membru din „BTS”' sau „EXO”, ci chiar de o tanara de 23 de ani care este rapperita grupului de fete „Black Pink”, noteaza site-ul Seoulz.com.

Lisa, cu nickname-ul lalalalisa_m pe pagina sa de socializare, este una dintre cele patru fete care formeaza trupa mentionata mai sus, cunoscuta pentru piesele „Kill this love”, „As if it's your last” sau, mai nou - „How you like that”.

Interpreta are o comunitate de 36,8 milioane de urmaritori, iar fotografiile sale reusesc sa fie apreciate de aproape 5 mii de internauti. 

Rapperita, cu numele real Lalisa Manoban, s-a nascut pe 27 martie, anul 1997, in Thailanda. La varsta de 13 ani aceasta a mers in Seoul, Coreea de Sud, la o preselectie pentru o agentie de vedete, ulterior aceasta a fost acceptata si s-a mutat cu traiul aici. Dupa ani buni de antrenamente si prestatii in calitate de „trainee” sau stagiar, in 2016 aceasta a aparut pe marele ecrane in componenta echipei „Black Pink”. Tanara si-a luat numele de scena Lisa si a devenit dansatoarea principala, rapperul principal si vocalista de sustinere a trupei.

Conform statisticii realizate de Seoulz.com, in legatura cu cele mai urmarite conturi sud-coreene de Instagram, Lisa este urmata de colegele sale de echipa - Jennie, Rose si Jisso, iar abia pe locul 5 si 6 sunt baietii din „Exo” - Chanyeol si Sehun.

Citeste si :  Au renuntat la Instagram! 10 vedete care si-au sters conturile de pe retelele sociale

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie