22.02.2022
Cadoul perfect pentru barbatul din viata ta! Vezi o lista cu daruri pentru orice gust, buget si preferinte - FOTO

De 23 februarie - Ziua Aparatorului Patriei in Republica Moldova este sarbatorita ca Zi a Barbatilor. In acest sens, perfecte.md iti propune o lista de 15 cadouri care fara doar si poate iti vor surprinde iubitul, sotul, fratele, colegul sau tatal. 

In lista noastra o sa poti gasi un cadou pentru orice gust, culoare si buget. In plus, am incercat sa luam in considerare unele hobby-uri populare in randul barbatilor si am plasat mai multe cadouri pentru toate interesele. Iata pentru ce optiuni ai putea opta:

Camasa

Camasa este o piesa vestimentara necesara in garderoba oricarui barbat, asadar nu poti da gres cu un asemenea cadou. Iata un model lejer si clasic pe care il va putea asorta cu usurinta si cu alte piese.

Momentul frumos la O Seara Perfecta! Baietii de la Akord au dansat si s-au distrat alaturi de Anisoara Loghin - VIDEO

Ochelari VR – pentru fanii gadgeturilor cool

Cu acesti ochelari VR, barbatul va putea deveni eroul jocului sau preferat pe calculator, va zbura pe luna, va cobori in abisul oceanului, se va plimba prin locurile sale preferate si multe altele.

Adidasi confortabili si practici

Pentru ca primavara este foarte aproape, noi iti sugeram sa ii oferi omului drag un cadou util si calitativ. 

 

Periuta de dinti electrica – cu functie SenseIQ

Periuta de dinti electrica cu tehnologie inteligenta SenseIQ ofera o ingrijire dentara de exceptie, adaptandu-se caracteristicilor individuale chiar in timpul periajului: monitorizeaza nivelul de presiune, miscarile, acoperirea si alti indicatori de pana la 100 de ori pe secunda. Pensula se sincronizeaza cu aplicatia mobila Sonicare, prin care iubitul va putea schimba modurile de curatare si va putea primi notificari cu recomandari personalizate. 

Umidificator

Un umidificator silentios este ceea ce iubitul tau va avea nevoie in timp ce va dorimi sau lucra la computer. In plus, il va ajuta sa scape de pielea uscata in timpul sezonului de incalzire.

Halat de baie 

Dupa un dus rece, el va putea sa se imbrace in acest halat de baie confortabil si sa profite maxim de calitatea si caldura de care are parte. 

Casti wireless

Design elegant, sunet de inalta calitate si fara fir! Castile wireless au un microfon incorporat, iar producatorul promite un timp de lucru de pana la 80 de ore fara reincarcare.

 

Kit de styling pentru par

Setul include argila pentru styling si un spray de sare pentru fixarea si oferirea texturii parului. Un cadou minunat pentru cei a caror zi nu este completa fara aceasta rutina de infrumusetare.

Gratar electric

Partenerul tau va putea folosi acest gratar atat acasa, cat si in natura. Un mare cadou pentru cei care nu pot trai fara fripturi suculente!

Stiai ca Ilie Maxian are un baiat de 16 ani? Ce spune interpretul despre prima lui casnicie: „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani” - VIDEO

Geanta sport

Daca partenerul tau iubeste sportul, iar geanta lui veche era clar uzata, ofera- una noua si spatioasa. 

Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu care va veni in curand la indemana pentru noi toti. Cea mai buna alegere este unul dintre cele mai populare si legendare modele Polaroid.

Trusa de ingrijire a barbii

Da-i acest set, astfel incat barba lui sa arate intotdeauna fara cusur. Are tot ce are nevoie: o perie de barba, sapun natural, ulei de inmuiere si crema-balsam hidratant.

Ceas inteligent

Pe langa faptul ca un asemenea ceas il va face sa arate foarte stilat, ii va aduce si o multime de beneficii precum: calcularea caloriilor, a miscarii, dar totodata ii va permite sa ramana conectat la internet fara telefon. 

Pijamale

Daca intotdeauna are nevoie de haine cu care sa se plimbe prin casa, da-i aceste pijamale din bumbac moale. 

Articole din aceeasi categorie