12.01.2021
Nu-ti poti lua ochii de la el! Victor Suiu - la bustul gol pe plajele din Dubai. „Da va rog asa cocos la cina!”

Basarabeanul originar din Falesti si-a delectat din nou fanele cu o fotografie in care isi etaleaza abdomenul bine lucrat.

Citeste si :  Cum arata Priyanka Chopra acum 20 de ani, cand a fost incoronata Miss World

Victor Suiu, demult stabilit in Dubai, are o cariera de succes in lumea modellingului, este implicat in multe campanii publicitare si cu toate acestea, nu uita de prietenii virtuali, pe care ii incanta cu peisajele din Emiratele Arabe Unite sau cu imagini in care apare chiar el, de fiecare data sexy si provocator.

De aceasta data, Victor se rasfata sub soarele arzator, pe malul marii, de unde a publicat fotografii pe pagina lui de Instagram.

„Cucos la gratar” a adaugat modelul in descriere fotografiei, iar admiratoarele nu s-au sfiit sa comenteze: „Da va rog asa cocos la cina!”, „Al naibii de bronzat” si „Ei bine, ce sa spun (binisor)”.

Desi inima basarabeanul care face furori printre emiriene pare sa fie inca libera, acesta a aparut in Instastories alaturi de o blonda cu un costum de baie in stil de Craciunita.

Citeste si :  E un actor CELEBRU in toata lumea, dar si-a pierdut capul in fata unei femei. E ULUITOR ce-a putut sa-i spuna. Sa fie ADEVARAT?

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie