22.08.2022
Brooklyn Beckham dezvaluie numarul socant de tatuaje dedicate sotiei sale, Nicola: „Mereu plange cand o surprind cu unul nou”

Brooklyn Beckham a dezvaluit numarul mare de tatuaje pe care i le-a dedicat sotiei sale, Nicola: „Mereu plange cand o surprind cu unul nou”, a marturisit acesta, intr-un interviu acordat USA Today.

Fiul lui David Beckham si al Victoriei Beckham a estimat ca pe corpul sau, din cele 100 de tatuaje, 70 sunt in onoarea frumoasei sale sotii.

Brooklyn a marturisit ca ii place mult sa-i faca astfel de surprize partenerei sale de viata.  

Tanarul in varsta de 23 de ani si-a tatuat de curand cuvantul „casatorit”. „M-am casatorit acum cinci luni, de ce nu?”

Brooklyn a explicat ca Nicola se emotioneaza de fiecare data: „Plange mereu cand o surprind cu un nou tatuaj ce-i este dedicat. Imi place intotdeauna sa-i faca asa surprize.”

Horoscop 22 august 2022. Unii nativi isi pot gasi marea dragoste, este ziua emotiilor puternice

Brooklyn si-a tatuat si juramintele de nunta: „Astept cu nerabdare aceasta zi de atata timp, pentru ca astazi este ziua in care pot sa ma casatoresc cu tine, iubita mea pentru totdeauna, dragostea mea si cea mai buna prietena a mea, Nicola. Astazi devii partenera mea, cealalta jumatate a mea, familia mea, iar din acest motiv sunt cel mai norocos barbat din lume ca imi pot petrece restul vietii cu tine.”

In 2020, Beckham si-a facut pe gat un tatuaj ce reprezinta ochii partenerei sale.

In luna aprilie, Brooklyn Beckham si Nicola Peltz si-au unit destinele intr-o ceremonie fastuoasa de aproape 4 milioane de dolari, la resedinta parintilor miliardari ai miresei.

Ce facea Jennifer Garner cand fostul ei sot, Ben Affleck, se casatorea cu Jennifer Lopez

500 de invitati au luat parte la nunta inspirata din cea a lui David Bowie cu supermodelul Iman, de acum 30 de ani.

Articole din aceeasi categorie