22.08.2022
Ce facea Jennifer Garner cand fostul ei sot, Ben Affleck, se casatorea cu Jennifer Lopez

Jennifer Garner nu a onorat invitatia la nunta lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez.

Desi a fost invitata la  aevenimentul de trei zile, care a inceput vineri, 19 august, Garner nu si-a dorit sa il vada pe fostul ei sot cum isi jura iubire vesnica cu Jennifer Lopez.

„Jennifer Garner lucreaza din greu la un proiect in Texas, de aceea nu a participat la nunta, dar si-a trimis copiii acolo, pe Violet , 16 ani, si Seraphina , 13 ani, si Sam , 11”, a spus o sursa din anturajul fostului cuplu. „Nu este nimic mai important pentru ea decat fericirea copiilor ei, iar ei se se simt bineveniti si in largul lor si s-au apropiat de J.Lo si de copiii ei, asa ca nu putea cere mai mult”.

Moldoveanca Alina Creciun a fost ceruta in casatorie de Omul cu Tourette. Vezi modul special in care s-a organizat cererea, dar si reactia de milioane a TikTokeritei - FOTO

In ciuda faptului ca Jennifer Garner a ratat fastosul eveniment de la mosia actorului , o persoana din interior sustine ca diva a felicitat deja perechea. De asemenea, sursa a subliniat ca nu a fost o idee deloc rea pentru Affleck si Lopez sa o invite pe mama copiilor actorului la nunta: „Ben o va lua intotdeauna in considerare pe Jennifer, asa ca nu putea sa nu o invite”.

„In plus, Jennifer si Jen s-au apropiat, asa ca artista l-a sustinut pe Ben in acest demers. Copiii o adora pe J.Lo, asa ca Jennifer este pe deplin de acord ca ei sa se apropie de noua lor mama vitrega. De asemenea, Jennifer le-a urat toate cele bune”.

Ben si Jennifer au descoperit ca mai au sentimente unul pentru celalalt  si au reluat vechea lor poveste de dragoste in aprilie 2021, iar luna trecuta s-au casatorit la Las Vegas. Copiii i-au insotit in fastuoasa lor luna de miere.

Horoscop 22 august 2022. Unii nativi isi pot gasi marea dragoste, este ziua emotiilor puternice

Articole din aceeasi categorie