21.10.2022
Emily Ratajkowski a confirmat oficial ca este intr-o relatie. Vezi cine este iubitul ei: „Nu mai sunt singura”

In vara anului 2022, pe retelele sociale au aparut zvonuri ca Emily Ratajkowski se desparte de sotul sau, Sebastian Behr-McClard. Motivul divortului ar fi fost infidelitatea din partea barbatului. Emily nu a comentat mult timp aceasta situatie si abia recent ea a confirmat ca este libera si este pregatita pentru o noua relatie. 

Aproape imediat dupa despartirea de Sebastian, pe retelele sociale au aparut noutati ca vedeta este intr-o relatie cu Brad Pitt. Insa, din pacate, acestea au fost doar zvonuri. Probabil ca intre Pitt si Ratajkowki a fost o mica aventura, insa cu siguranta nu a fost ceva serios. 

Cu toate acestea, modelul a fost recent surprinsa in compania Dj-ului Orazio Rispo. Si fara a mai tine totul in secret, vedeta a decis sa-si confirme noua sa relatie. 

Esecuri vestimentare! Vezi care au fost cele mai nereusite tinute pe care le-a purtat Kim Kardashian de-a lungul timpului - FOTO

„Pot sa spun ca nu mai sunt singura”, a recunoscut modelul intr-un interviu recent acordat revistei  Harper’s Bazaar.

De asemenea, Emily a mentionat ca ea inca sufera din cauza divortului de fostul ei sot. Aceasta a afirmat ca isi permite sa nu-si retina sentimentele, sa fie trista, suparata si ingrijorata.

Fostul sot al Olgai Buzova, fotbalistul Dmitri Tarasov - amenintat cu moartea de catre internauti! Cum a explicat acest lucru sportivul - VIDEO

Emily Ratajkowski este o actrita si fotomodel american, nascuta in Marea Britanie. In aceasta vara, Emily s-a despartit de sotul ei, dupa ce a aflat de numeroasele sale infidelitati. In februarie 2018, modelul si Sebastian Behr-McClard s-au casatorit dupa 3 luni de relatie. Anul trecut cei doi au devenit parintii unui baietel.

Articole din aceeasi categorie