24.06.2022
Britney Spears s-a mutat in casa noua! Primele imagini din vila de 11,8 milioane de dolari

Britney Spears este pregatita pentru un nou capitol din viata ei, moment care a debutat cu o nunta ca-n povesti cu alesul inimii ei, Sam Asghari. Dupa ce fostul sot a intrat abuziv pe proprietatea vedetei, iar familia ei a avut numeroase comentarii cu privire la nunta, Spears a decis sa se mute intr-o noua casa. 

Vedeta a revenit pe Instagram, dupa ce si-a dezactivat recent contul, deoarece a simtit nevoia sa ia o pauza. Britney si-a surprins fanii cu imagini in premiera din noua ei casa, unde s-a mutat alaturi de sotul, Sam Asghari si copiii ei. Solista spera ca acum va putea trai in liniste alaturi de cei dragi.

Ce spune Tany Vander despre barbatii care insala femeile: „Unii au acasa o femeie de nota 10 si o insala cu una de un 6” - VIDEO

Britney este foarte entuziasmata de acest pas, pe care il considera o reafirmare a autonomiei si a independentei dupa ce a scapat de sub tutelajul tatalui. Vedeta a cheltuit nu mai putin de 11,8 milioane de dolari pentru vila superba din Los Angeles. 

,,Nu am fost inca in luna de miere, m-am maritat si cu aceasta ocazie m-am mutat intr-o casa noua. Este o schimbare foarte mare si inca trebuie sa ma obisnuiesc, dar copiilor le place. Am facut baie in noua noastra piscina, iar sotul meu mi-a facut o friptura. Viata este minunata"

Sora si fratelle lui Britney, suparati foc pe vedeta din cauza ca nu au fost invitati

Nunta lui Britney Spears a fost un subiect de disputa pentru membrii familiei sale. Sora cantaretei, Lynn Spears a acuzat-o ca nu a invitat-o la nunta. De asemenea, fratele mai mare, Bryan Spears, a declarat ca a refuzat sa participe la ceremonia famoasei surori, insa Britney a declarat a doua zi ca acesta nici macar nu a fost invitat.

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, caci fostul sot al vedetei a reusit sa intre pe proprietatea lui Spears, chiar in timpul pregatirilor pentru nunta si a transmis intreaga intamplare live, pe Instagram. 

Britney a fost de-a dreptul terifiata de gestul sau si a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui. 

Articole din aceeasi categorie