24.10.2023
Femeia care sustine ca a fost amanta lui David Beckham a vazut documentarul si a „explodat”! Declaratii tari, dupa 20 de ani

David (48 de ani) si Victoria Beckham (49 de ani) sunt protagonistii unui documentar, care a scos la iveala mai multe secrete din viata lor personala.

In 2004, presa internationala scria ca David Beckham, la acea vreme fotbalist la Real Madrd, a inselat-o pe Victoria cu Rebecca Loos, care ii era atunci asistenta personala. Intr-un interviu pentru News of the World, Rebecca Loos, care la acea vreme avea 26 de ani, a recunoscut ca a avut o relatie de 4 luni cu David Beckham, care a negat ulterior informatiile.

Dupa ce a vazut documentarul de pe celebra platforma de streaming, Rebecca Loos a oferit un interviu „exploziv”.

„El o prezinta ca si cand ar fi 'saracul de mine', dar trebuie sa-si asume responsabilitatea. Bineinteles ca el poate sa spuna orice si inteleg ca are o imagine de aparat, dar se victimizeaza si ma face sa par o mincinoasa care a inventat acele povesti. Indirect, sugereaza ca eu am fost cea care am facut-o pe Victoria sa sufere.", a declarat Rebecca Loos, informeaza Daily Mail.

„Da, povestile au fost oribile, dar sunt adevarate. Cred ca una e sa-ti tii viata privata departe de ochii lumii si alta e sa induci lumea in eroare. Sunt foarte multi care au uitat aceste lucruri. Sunt multi care au trecut peste aceasta relatie, acest scandal si tot ce s-a intamplat. Iar el a scos din nou totul la iveala intr-un fel in care imi afecteaza reputatia.

Cred ca, daca voia sa se refere la acest subiect si cat de dificil a fost, ar fi fost frumos din partea lui sa spuna ca nu prea este mandru de acea perioada. Cel mai urat mi s-a parut atunci cand a spus ca nu i-a placut sa-si vada sotia suferind. Asta m-a deranjat, pentru ca el a fost cel care a facut-o sa sufere. Putea foarte simplu sa spuna ca au fost momente grele despre care nu vrea sa discute.

Iubire fara limita de varsta! Top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Daca nu vrei sa iti asumi responsabilitatea pentru ce ai facut din cauza familiei si a copiilor, nu am nicio problema cu asta. Daca ar fi spus doar ca au fost niste momente dificile si ca a mers mai departe, n-as mai fi aparut acum. Dar, el a facut-o sa para ca si cand ar fi fost vina mea si ca el n-a avut nimic de-a face cu asta.", a mai afirmat Rebecca Loos.

David si Victoria Beckham sunt casatoriti si au 4 copii: Brooklyn (24 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (18 ani) si Harper (12 ani).

Au gasit-o! Unde traieste acum si cu ce se ocupa femeia care a dezvaluit ca a fost amanta lui David Beckham

In varsta de 46 de ani, fosta asistenta personala a lui David Beckham este maritata, are doi copii si locuieste in Norvegia.

Rebecca Loos a ramas insarcinata cu primul copil, Magnus, in 2009. Ulterior, ea s-a maritat cu partenerul sau de atunci, medicul norvegian Sven Christjar Skaiaa.

In 2012, Rebecca Loos si Sven Christjar Skaiaa s-au casatorit si au avut al doilea copil - Liam.

Cum a reusit o femeie sa topeasca kilogramele in plus. E mama a doi copii si are un abdomen de fier - FOTO/VIDEO

In prezent, Rebecca Loos este profesor de yoga si meditatii. Ea a dezvaluit ca i-a placut mereu sa practice yoga, dar a decis sa devina profesoara dupa ce a adus pe lume al doilea copil, in 2012.

De asemenea, olandeza mai lucreaza part-time si ca asistenta medicala.

Articole din aceeasi categorie