18.10.2023
Britney Spears a ramas insarcinata la 19 ani, cu Justin Timberlake: „Oamenii ma vor uri pentru asta, dar am fost de acord sa fac avort”

Noua autobiografie a lui Britney Spears, „The Woman in Me”, vine cu o serie de dezvaluiri socante. Artista spune ca a ramas insarcinata in timpul relatiei cu Justin Timbelrake, pe cand avea numai 19 ani.

Britney povesteste ca a fost nevoita sa faca un avort, la presiunile lui Justin Timberlake, care „nu era pregatit sa fie tata”. Artista sustine ca ea si-ar fi dorit copilul si ca „visa la o familie cu Timberlake”, caruia insa i se parea ca este prea tanar ca sa aiba un copil, iar responsabilitatile ar fi fost mult prea mari.

Daniela Costetchi - in lacrimi de ziua fetitei sale! Care este motivul: „Trei zile de nastere: la mine, la cresa, la Catalin” - FOTO/VIDEO

„A fost o surpriza, dar pentru mine nu a fost o tragedie. Il iubeam pe Justin atat de tare. Intotdeauna mi-am imaginat ca o sa avem o familie impreuna, intr-o zi. S-ar fi intamplat mult mai repede decat as fi anticipat. El a spus ca nu suntem pregatiti sa avem un copil in viata noastra, ca suntem prea tineri. Sunt sigura ca oamenii ma vor uri pentru asta, dar am fost de acord sa nu fac copilul. Nu stiu daca a fost decizia corecta. Daca ar fi fost dupa mine, nu as fi renuntat. Dar Justin era atat de sigur ca nu vrea sa fie tata”, scrie Britney Spears intr-un capitol obtinut de revista People.

Horoscop 18 octombrie 2023. Castiguri financiare neasteptate si surprize in dragoste pentru unele zodii

Cantareata spune ca avortul a fost una dintre cele mai „dureroase” experiente prin care a trecut vreodata. Ulterior, Britney Spears a devenit mama a doi baieti, acum in varsta de 17 si 18 ani, cu Kevin Federline.

Articole din aceeasi categorie