17.11.2021
Britney Spears a baut sampanie pentru prima data in 13 ani si a anuntat ca vrea sa aiba un copil: „Sper sa fie fetita”

Britney Spears in varsta de 39 de ani, isi doreste din nou sa devina mamica. Cantareata a anuntat acest lucru pe Instagram.

„Planuiesc sa mai fac un copil, sper sa fie o fata”, a scris artista in descrierea unei poze recente de pe Instagram.

Vedeta are deja doi fii din casatoria ei cu Kevin Federline - Sean, in varsta de 16 ani, si Preston, in varsta de 15 ani. Dupa ce au divortat, ambii au ramas sa locuiasca cu tatal lor.

Acum ca Britney Spears s-a eliberat in sfarsit de custodia tatalui ei, Jamie, ea detine din nou controlul asupra vietii ei. Timp de 13 ani, Britney a fost nevoita sa-si coordoneze toate actiunile cu tutorele ei - nu avea voie sa se casatoreasca sau sa nasca copii (avea instalat un dispozitiv intrauterin impotriva vointei ei). Dupa ce s-a declarat libera, se pare ca a decis sa-si traiasca viata din plin.

Vedeta si-a sarbatorit libertatea mult asteptata intr-un restaurant, cu un pahar de sampanie, pe care a baut-o pentru prima data in 13 ani. De asemenea, Britney i-a multumit avocatului ei Matthew Rosengart si numerosilor fani care, cerand eliberarea ei din arest, au organizat si sustinut campania #FreeBritney.

Cea mai sexy femeie din Moldova - primul interviu dupa ce a nascut a doua oara! Afla de la Cristina Morari cat costa sa nasti in Dubai, dar si ce nume i-a dat fetitei sale: „Credeam ca imediat ce ai nascut copilul, gata, instinctul matern si dragostea pentru copil ies ca jucariile cu arc din cutie.”

Britney se pregateste acum de nunta cu iubitul ei Sam Asgari, care a cerut-o in casatorie in septembrie. Timp de multi ani, el i-a oferit un sprijin moral extraordinar si a fost fericit de libertatea ei nu mai putin decat ea insasi.

Ce ar trebui sa manance femeile inainte sa se culce si ce ar trebui sa evite

Sursa FOTO: Google.com

Articole din aceeasi categorie