02.03.2024
Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai. Fosta prezentatoare cere o suma ametitoare pentru imobilul pe care l-a mobilat

Bianca Dragusanu a scos la vanzare apartamentul din Dubai. Iubita lui Gabi Badalau este pe punctul de a bifa prima investitie din Dubai, iar suma care ii va intra in conturi va fi una ametitoare.  

Bianca Dragusanu a intrat si in lumea imobiliarelor, dupa ce a reusit sa dea lovitura pe plan profesional in industria modei. Fosta asistenta de televiziune a achizitionat un apartament, in Dubai, in urma cu doi ani, l-a mobilat si, acum, l-a scos la vanzare.

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul din Dubai

Iubita lui Gabi Badalau a decis sa investeasca banii pe care ii face de pe urma firmelor pe care le detine, dar si de pe urma reclamelor pe care le face. Prin urmare, a achizitionat un apartament, intr-o zona foarte buna din Dubai, pe care l-a mobilat si, acum, l-a scos la vanzare.

Suma pe care o cere, insa, nu este pentru oricine. Bianca Dragusanu il vinde cu 440.000 de euro, dar sustine ca va merita fiecare banut.

„Cine este interesat sa aiba un apartament in Dubai poate sa imi scrie pe Instagram pentru detalii. O sa ziceti de ce imi vand apartamentul din Dubai. Pentru ca vreau o casa, poate si in Dubai, si in Romania. Deci, am un apartament studio in Aykon Tower, in Business Bay. Este un apartament foarte frumos (....) Il vand, pretul este foarte bun si urmeaza sa fac investitii mai mari”, a spus Bianca, pe contul ei de Instagram.

Semne zodiacale care isi recunosc greselile si isi cer scuze pentru ele

Bianca Dragusanu sustine ca este o femeie independent

Dupa ce a anuntat ca isi scoate la vanzare apartamentul achizitionat, Bianca Dragusanu a tinut sa precizeze faptul ca toate lucrurile materiale pe care le are sunt cumparate din proprii bani, deoarece este o femeie independenta.

Zilele trecute, Bianca Dragusanu se lauda cu noua sa achizitie, o masina de lux, in valoare de 250.000 de euro. Tot atunci, au inceput sa circule mai multe zvonuri, conform carora, Gabi Badalau ar fi platit mai mult de jumatate din pretul autoturismului.

Horoscop 2 martie 2024. O zodie va fi tradata in dragoste. Se lasa cu scandal si multe lacrimi

„Tot ce am, case, masini si ale bunuri sunt cumparate doar de mine pt mine, desi unii ar spune ca sunt primite cadou. Ar fi fost frumos dar nu e adevarat. Si asta se poate demonstra”, a completat Bianca Dragusanu.

Articole din aceeasi categorie