23.06.2022
Valeria Pasa si-a uimit fanii cu noua sa piesa! Ce spune interpreta despre mesajul melodiei: „Este mai deosebita pentru repertoriul meu” - VIDEO

Te-ai certat cu iubitul? Pune-l in lista neagra si mergi la dans. Valeria Pasa isi bucura fanii cu o piesa cu acest mesaj. Afla mai multe detalii despre aceasta melodie intr-un reportaj macar O Seara Perfecta.

Valeria Pasa a lansat recent un videoclip pentru noua sa piesa in limba rusa care ar insemna in traducere „In lista neagra”.

„Piesa asta astepta lansarea de vreo 3 luni. Procesul de creare a fost foarte usor. Mi-a venit usor ideea de linie melodica, de text pentru ca le-am compus eu. Dupa care am mes la doi baieti talentati care mi-au facut aranjamentul. Videoclipul a fost filmat de tanarul Maxim Cebanenco care are niste idei inovatoare. M-am straduit sa adun in jurul meu o echipa tanara de profesionisti care fac lucrurile mai deosebit.”, a mentionat Valeria.

Chiar daca de obicei piesele sale sunt mai melancolice, de aceasta data artista a vrut sa incerce ceva nou. „Este mai deosebita pentru repertoriul meu pentru ca multa lume stie, eu in mare parte sunt pe balade, pe piese mai dramatice. Asta, insa este o piesa dinamica necatand la faptul ca se numeste „V ciornom Spiske”. Piesa e perfecta pentru cluburi, discoteci, o compar cumva cu dispozitia de vara. Mi-as dori sa fie auzita foarte des pe radio, iar videoclipul sa fie indragit de lume.”, a povestit artista.

Cum a aparut Shakira in public, dupa ce Gerard Pique a fost surprins in compania unei alte femei - FOTO

Intrebata care este mesajul piesei, Valeria Pasa a raspuns: „M-am gandit ca orice fata s-ar regasi intr-un astfel de text. Relatiile sunt diferite si in viata oricari fete a fost cate o relatie unde s-a gandit: „Uite, tipul asta il pun in lista neagra.”

Capsunile sunt ingredientele principale in deserturile de vara! Afla de la Valeries Food cum poti prepara cea mai gustoasa tarta de capsuni cu crema de vanilie - FOTO/VIDEO

In videoclip Valeria a avut mai multe tinute pe care i-a singura le-a ales. „In mare parte eu ma ocup pe asta, plus mama mea. Ea ma ajuta cu tinutele de emisiuni, videoclipuri. Ceva haine au fost comandate de pe internet, altele am mers la magazinele locale si mi le-am luat.”

Valeria are si un cont nou de Instagram. „Contul vechi avea vreo 10-12 ani si dupa cum am inteles, in cazul conturilor astea vechi algoritmul se schimba si postarile mele nu mai apareau la oameni reali. Mi-am sters contul si mi-am creat altul nou. Daca cineva vrea sa ma gaseasca ma puteti gasi „pasa.valeria”, a spus interpreta.

Katy Rain revine cu un nou stil melodic! Vezi cum suna melodia si textul inspirat de barbatii dependeti de telefon, dar si cum arata portretul barbatului ideal pentru ea - VIDEO

Articole din aceeasi categorie