04.06.2023
Ce rochie spectaculoasa a purtat Kate Middleton la nunta printului mostenitor al Iordaniei

Pe 1 iunie, Printul mostenitor Hussein al Iordaniei s-a casatorit cu Rajwa Al-Saif, o arhitecta dintr-o familie bogata din Arabia Saudita. La eveniment au participat si Printii de Wales, care s-au remarcat prin eleganta. Printesa Kate a ales o rochie spectaculoasa, respectand eticheta si traditia tarii-gazda. 

Kate Middleton a avut, ca de obicei, o aparitie fermecatoare. Sotia Printului William a purtat o rochie Elie Saab dintr-o colectie mai veche, din 2017, cu maneci lungi, astfel respectand eticheta. Tinuta delicata, intr-o nuanta de roz prafuit, are aplicate ornamente pe bust si pe maneci. 

Printesa Rajwa Al-Saif a ales rochia de mireasa de la acelasi designer.

Dupa ceremonie, Printii de Wales s-au aliniat alaturi de alti invitati pentru a felicita pe cuplul regal din Iordania. Printul William l-a imbratisat pe Printul mostenitor Hussein, inainte de a o saruta pe printesa Rajwa Al-Saif pe fiecare obraz, iar Printesa de Wales i-a urmat exemplul.

Cuplul Willian si Kate are o legatura personala puternica cu Iordania. Kate a locuit acolo cu familia ei de la varsta de doi pana la patru ani din cauza slujbei tatalui ei, Michael, la British Airways, in timp ce Printul William a fost gazduit de Printul Mostenitor Hussein in timpul unei vizite in Iordania in 2018 (cand a vizitat situl arheologic Jerash). In 2021, cuplul a impartasit fotografii din ei insisi in vacanta in Iordania cu Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis, aratand pasiunea pe care o au pentru aceasta tara, potrivit vogue.com.

William si Kate, care au fost intampinati de regele Abdullah al II-lea si de regina Rania a Iordaniei la sosirea la nunta, nu au fost singurii membri ai familiilor regale prezente: printesa Beatrice a fost vazuta sosind impreuna cu sotul Edoardo Mapelli Mozzi, impreuna cu printul mostenitor Frederik si cu printesa mostenitoare Maria a Danemarcei. Prima doamna Jill Biden a fost si ea printre invitatii la nunta.

La receptia oferita cu ocazia nuntii regale, Kate Middleton a purtat o alta rochie roz, de data aceasta una stralucitoare. Printesa si-a adaugat tinutei accesoriile relagale obligatorii. Ea a ales diadema emblematica, si anume Tiara Lover’s Knot, care a apartinut, initial, Reginei Mary (bunica Elisabetei) si pe care Regina Elisabeta i-a oferit-o, apoi, Printesei Diana pentru nunta ei. Acum este bijuteria preferata a lui Kate Middleton. 

Articole din aceeasi categorie