13.07.2022
Brad Pitt - pus pe urmele Angelinei Jolie! Actorul a ajuns de curand in Italia, iar presa internationala crede ca aceasta a venit pentru a-si lua fiica mai mare - FOTO

Actorul Brad Pitt a fost surprins de paparazzi pe strazile din Italia.

Recent, Angelina Jolie a plecat in Italia pentru a filma noul ei film, unde unul dintre rolurile principale va fi interpretat de Salma Hayek.

Pete Davidson a facut aluzii ca vrea copii de la Kim Kardashian: „Stiu ca poate suna banal, insa acest lucru chiar este visul meu”

Compania actritei a fost chiar Shilo, fiica sa, cu care actrita se zvoneste ca este intr-o relatie mai tensionata la moment. Cu toate acestea, uitandu-ne la ultimele poze realizate de paparazzi facute la concertul lui Maneskin, este destul de greu de crezut. Se pare ca actrita si fiica sa au discutat si s-au bucura de compania de calitate.

Aceasta companie pare ca va deveni si mai mare. Pe 11 iulie, fotografii stradali l-au surprins pe Brad Pitt pe aeroportul din Roma. Actorul nu doar a venit in tara in care se afla acum fosta sotie si copiii sai, ci a ales si acelasi oras, starnind zvonuri despre o reintalnirea cu copiii. Brad era imbracat destul de lejer, iar peste umar avea o chitara intr-o carcasa.

Brad Pitt

Brad si Angelina s-au despartit in 2016. Actrita nu numai ca a cerut divortul, ci a cerut si custodia exclusiva a copiilor. Procesul a durat continuu timp de 5 ani, iar in 2021, judecatorul i-a permis lui Brad sa isi viziteze mostenitorii atunci cand isi doreste.

Zi speciala pentru Iuliana Beregoi! Vezi cum a inceput majoratul si ce surpriza a avut la miez de noapte din partea familiei si prietenilor sai apropiati - VIDEO

Fanii s-au bucurat pentru ca Brad urmeaza sa-si vada copii, acestia chiar au alimentat zvonul ca Shiloh si-ar dori sa se mute cu tatal sau. 

Articole din aceeasi categorie