07.02.2024
Brad Pitt, acuzat ca are un comportament violent pe platourile de filmare: „S-au aruncat cu scaune”. Cine ii aduce aceste acuzatii actorului

Incidentul ar fi avut loc in anul 1994, iar acuzatiile au fost facute de Ed Zwick, care a mentionat ca, atunci cand trebuia sa filmeze secvente emotionante, Brad Pitt isi schimba comportamentul.

Brad Pitt a fost acuzat de regizorul filmului ”Legends Of The Fall” de un comportament violent, in momentul in care acesta s-a enervat. Conform acestuia, au existat certuri si injuraturi venite din partea amandurora.

Brad Pitt says he suffers from facial blindness | CNN

„Poate fi volatil atunci cand este suparat. Devea violent ori de cate ori era pe cale sa filmeze o scena care ii cere sa arate o emotie profunda. Nu stiu cine a tipat primul, cine a injurat sau cine a aruncat primul scaun. Eu, poate? Dar, cand ne-am uitat in sus, echipa disparuse si nu a fost ultima data cand s-a intamplat”, a povestit regizorul Ed Zwick, in „Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood”.

Brad Pitt's Health Ups and Downs Through the Years | Us Weekly

La acea vreme, Brad Pitt a interpretat rolul lui Tristan Ludlow, dupa ce Tom Cruise renuntase la rol. Filmul a fost nominalizat la trei premii Oscar s a castigat pentru cinematografie.

Brad Pitt turns 60! Look back at his career in Hollywood

„Cateodata, indiferent de cat de experimentat si de sensibil esti ca regizor, lucrurile, pur si simplu. Nu functioneaza”, a mai spus regizorul. Cu toate acestea, Ed Zwick a declarat ca Brad Pitt este un actor talentat si implicat, care se dedica in totalitate rolului pe care trebuie sa il interpreteze.

Brad Pitt Debuts a New Heartthrob Haircut at the Golden Globes | Vogue

„O persoana directa, distractiva si capabila de a simti o mare bucurie. Nu a fost niciodata mai putin angajat in a face tot ceea ce poate”, a spus Ed Zwick.

Articole din aceeasi categorie