14.07.2022
Bote da moda! Aparitia care i-a lasat pe toti masca: are parul complet alb - FOTO

Catalin Botezatu, aparitie de revista la un eveniment monden! Miercuri, 13 iulie, o parte dintre vedetele din Romania si-au dat intalnire la o noua iesire in oras pentru lansarea unui produs. Creatorul de moda Catalin Botezatu nu a trecut neobservat si pare sa fi optat pentru o schimbare de look! 

Numele lui Catalin Botezatu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Este cunoscut in tara si in afara hotarelor Romaniei, iar creatiile sale sunt apreciate le nivel mondial. Botezatu nu a lipsit de la cel mai recent eveniment monden, iar prezenta sa a fost una care a atras atentia celor din jur!

Creatorul de moda a respectat dress code-ul evenimentului, all-white, dar a ales o tinuta relaxata, care i s-a potrivit de minune: o pereche de blugi skinny, cu vedere la glezne, o camasa larga, cu cativa nasturi deschisi in zona pieptului, o pereche de adidasi. Desigur, nu au lipsit nici ochelarii de soare supradimensionati si nici trabucul, semn ca Botezatu nu poate renunta la viciul pe care il are de ani de zile. 

Catalin Botezatu, schimbare de look?

Ceea ce a atras atentia in mod deosebit a fost nuanta parului! Catalin Botezatu si-a facut aparitia avand o coafura moderna si parul complet gri! Nu credem ca a albit, ci mai degraba a apelat la o vopsea temporara pentru a-si schimba look-ul. 

In doar 2 saptamani a participat la 2 campionate! Vezi cat de departe a dus faima Republicii Moldova culturista Leo Ciobu, dar si rezultatele impresionante cu care s-a ales: „Pregatirile le-am inceput din februarie..” - INTERVIU

Creatorul de moda a avut o energie debordanta si a discutat aprins cu cei prezenti la eveniment. S-a bucurat nespus sa o vada pe fiica lui Petre Roman, Oana. Cei doi s-au imbratisat si au conversat indelung. 

La lansarea de miercuri au participat, intre altii, Razvan Simion si Daliana Raducan, Oana Roman, dar si fiica Andreei Esca, Alexia Eram, care este nelipsita de la evenimentele cu staif din lumea mondena! 

La inceputul lunii iulie, Catalin Botezatu a fost la Monaco, acolo unde si-a prezentat colectia de de rochii de bal in cadrul Balul Printilor si Printeselor de la Monaco.

Botezatu a facut furori in randul doamnelor si domnisoarelor prezente la bal si a fost vazut in compania unei contesa cu care a schimbat priviri languroase.

 

Articole din aceeasi categorie