10.11.2022
Sunt impreuna? Andreea Bostanica si Antonio Pican - surprinsi in ipostaze tandre pe platourile de filmare - FOTO/VIDEO

Andreea Bostanica, una dintre cele mai populare bloggerite din Republica Moldova si Romania, in varsta de 18 ani, le pregateste fanilor sai o noua surpriza muzicala. Recent, pe canalul sau de Youtube, Andreea a publicat un nou vlog, in care impartaseste mai multe momente din cadrul filmarilor pentru videoclipul piesei. 

„Suntem la filmarile noii piese cu Antonio”, a afirmat Andreea Bostanica la inceputul vlogului sau. 

Pentru videoclip, tanara a avut mai multe tinute, printre care un outfit mai lejer, format dintr-o pereche de jeans, ghete si o geaca de piele. De asemenea, aceasta a avut si o tinuta stralucitoare formata din doua piese albe, un top si o fusta cu o taietura adanca, pana la sold. 

Eleganta si stilata! Vezi cum arata tinuta pe care a purtat-o Maia Sandu in timpul vizitei oficiale a Presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen la Chisinau - FOTO

Machiajul sau era lejer, cu accent pe buze. „Mi se pare ca nu sunt eu cu ruj rosu, arat mai matur un pic”, a mentionat bloggerita. 

In timpul filmarilor, cei doi erau foarte apropiati. Tinerii se imbratisam, dansau senzual si se simtea o mare chimie intre ei. 

Una dintre locatiile la care au filmat a fost un restaurant, care a fost arendat in intregime pentru videoclip. La restaurant, Andreea era imbracata intr-o rochie neagra mulata, cu decupaje la talie. Aceasta si-a facut bucle, iar machiajul a ramas acelasi. Antonio era imbracat intr-un costum clasic albastru, cu papion. 

Nu isi afiseaza viata personala pe retelele de socializare! Afla de ce Vlada Botan il ascunde pe iubitul ei de ochii lumii - VIDEO

Tot recent, bloggerita a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini unde o vedem alaturi de Antonio. Fotografiile au fost facute in timpul filmarilor si au acumulat aproape 63 de mii de aprecieri din partea internautilor.  

„Noul cuplu sa inteleg?”, „Cred ca s-au prins toti ca sunt impreuna”, „Sunteti impreuna?”, „Stiam eu”, „Cel mai tare cuplu”, „Va mai zis cineva ca sunteti superbi de frumosi amandoi?”, „Faceti un cuplu foarte frumos”, „Va sta prea bine”, „Prea frumosi”, „Ce draguti ati fi impreuna”, au scris fanii Andreei in comentarii. 

Tany Vander - o schimbare nemaipomenita de look: „Am iesit din zona de confort”. Vezi cat de diferita este acum bloggerita - FOTO/VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie