25.11.2022
Black is Back! Cea mai asteptata promotie Black Friday de la Moldcell e aici!

E oficial! Black Friday se intoarce cu un nou val de mega reduceri si produse din cele mai alese, doar pentru tine. Smartphone-uri, gadgeturi smart si accesorii utile de la Samsung, Apple, Xiaomi, cu reduceri de pana la 6500 lei. 

Iti venim in ajutor, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai solicitate telefoane, la cele mai wow reduceri de la Moldcell.

Superputerea Apple, cu super reduceri de Black Friday

Prinde reduceri la iPhone 11 si iPhone 13 cu cel mai tare procesor Bionic A15, design impecabil si multe alte atuuri. Daca ai chef de joaca, filme, muzica, taskuri de la job sau studii la distanta, in ajutor iti vine iPad 10.2 cu spatiu de stocare 64 GB si camera ultra Wide. 

Daca e Apple, sa fie Apple pana la capat. Iti propunem un Watch SE la super pret, disponibil in trei culori si cu senzori puternici de monitorizare a sanatatii, plus aplicatii sport. Iar ciresica de pe tort sunt AirPods Pro (generatia 2) cu anularea zgomotului exterior si pana la 30 de ore de ascultare continua. 

Produse Apple cu pana la -1800 lei

Samsung: Revolutionar, pliabil si de ultima generatie

Revelatia anului 2022. Black Friday te surprinde cu reduceri la cele mai noi smartphone-uri Samsung Galaxy Flip 4 si Fold 4 cu FlexCam, pentru a prinde cele mai tari momente si Taskbar nou ca sa le reusesti pe toate. 

Sparge tiparele si afirma-te cu noile Galaxy seria S

Performanta la cote maxime e aici cu telefoanele Samsung S22, Ultra, Plus. Cel mai rapid cip Galaxy, baterie iute ca sageata si primul Galaxy cu S Pen incorporat, de o eleganta suprema. 

La toate astea, adauga o reducere de Black Friday pe care nu ai voie s-o ratezi. 

Inovatia seriei A de la Samsung

Profita acum de calitati high-level cu Samsung A73, A13 si Galaxy Buds 2 Pro, care se potrivesc perfect. Admira ecranul FHD+ sAmoled si experienta de vizualizare de exceptie, plus castile care intregesc look-ul de minune. 

Nu uita de tableta Samsung Tab S7 cu cel mai rapid procesor Galaxy care iti devine partener de incredere la taskuri si jocuri.

Samsung cu pana la -6500 lei reducere

Xiaomi: Bun la toate, dar mai ales la pret

Surprizele si reducerile generoase continua. Vezi cate beneficii are Xiaomi 12 si 12X. De la calitati video de top si display ingenios pana la utilitatea ceasului inteligent Watch S1. Beneficiaza de oferta pana pe 30 noiembrie.

Negru pe alb: Regele Xiaomi Redmi e aici cu reduceri 

Redmi 9C - pana la 21 de ore de video si alte 167 ore de muzica in continuu + baterie de 5000 mAh. Redmi Note 11S - procesor octa-core, camera 108 MP si 33W incarcare rapida. Mai bine nici ca se putea. 

Xiaomi cu pana la -4000 lei reducere

Reducerile de Black Friday te asteapta la Moldcell! 

Grabeste-te sa cumperi produsele preferate in magazine sau acceseaza eshop.moldcell.md, pentru comenzi. Oferta este valabila in perioada 25 – 30 noiembrie, 2022.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie