18.04.2022
Nu au vorbit despre tragediile create de armata rusa! MARUV si Regina Todorenko - criticate dur de un interpret ucrainean: „Ii recomand sa se duca la Mariupol si sa nasca acolo” - VIDEO

Cantaretul si producatorul muzical Ghenadii Viter, intr-un interviu acordat canalului de YouTube „Ukraine” , a recunoscut ca dupa ce a fost declansat razboiul in Ucraina, a incercat sa vorbeasca cu unii artisti, dar nimeni nu i-a raspuns.

„I-am scris personal lui Kirkorov, Baskov si Danei Borisova, pe care o cunosc bine. Mi-am dat seama ca acesti oameni pur si simplu nu vor sa-si piarda averea. Daca ei cred ca vor controla totul, atunci gresesc. Acesti oameni sunt zero, se gandesc doar la bani, nu sunt interesati de nimic altceva. Stiu ca Lolita Milyavskaya a inteles in sfarsit ce se intampla aici si vrea sa paraseasca Rusia ”, a spus Viter in cadrul interviului.

De asemenea, cantaretul si-a exprimat si parerea fata de vedetele de origine ucraineana, Maruv si Regina Todorenko care tac in legatura cu razboiul din tara lor.

La 87 de ani, legenda filmului francez Pierre Richard a facut o adresare publica si emotionanta catre Vladimir Putin. Ce spune actorul: „Domnule presedinte, cunosc bine Rusia...” - VIDEO

„Regina Todorenko este o ipocrita. Cand a fost la „Fabrika Zviozd” in 2009 si a avut nevoie de sprijin si l-a primit anume aici. Mai tarziu a mers in Rusia acolo unde si-a dat seama ca sunt cu mult mai multi bani. Nu vreau s-o mai vad pe aceasta persoana. Sa publici in mediul online o fotografie cu fon negru nu demonstreaza pozitia ta civica. La urma urmei, Rusia a atacat Ucraina, soldatii rusi calca in picioare pamantul ucrainean, ucid, violeaza  - asta ar trebui sa spuneti tuturor.”, a mentionat artistul.

A plecat sau nu Dan Balan la razboi? Care sunt imaginile care i-au facut pe internauti sa creada ca artistul a mers pe campul de lupta - FOTO

De asemenea Viter a vorbit si prespre MARUV. „Ea a disparut. Ii recomand sa se duca la Mariupol si sa nasca acolo. Cine este ea dupa asta, o ucraineanca? Nu, e o tradatoare. ”, a adaugat Ghenadii.

Articole din aceeasi categorie